Κατηγορίες
Διάφορα

Ανακαλύψαμε τον άνθρωπο που πήρε τα περισσότερα βραβεία στο παρκάρισμα… (vid)

imagehandlerΑν δεν μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας, το βίντεο που παραθέτουμε σας δίνει τον καλύτερο λόγο να μην εμπιστευτείτε κανέναν να κάνει την δουλειά για εσάς.

Από τα πολλά και παράξενα που συμβαίνουν κάθε ημέρα στον ιντερνετικό μας πλανήτη, δεν λείπουν και κάποιες στιγμές που πραγματικά αναρωτιέσαι «είναι δυνατόν να συμβαίνει;».

Και όμως, στην περίπτωση του βίντεο που έρχεται από την Μανίλα στης Φιλιππίνες, χρειάζεται να το δεις και δεύτερη φορά για να πεισθείς ότι δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, αλλά για μια εξωφρενική πραγματικότητα.

Στις εικόνες βλέπουμε ένα μεγάλο τζιπ να δυσκολεύεται να παρκάρει σε έναν μάλλον μικρό για το μέγεθός του χώρο. Ο οδηγός προσπαθεί για αρκετή ώρα, όμως όπως φαίνεται δεν τα πάει καλά.

Εκεί εμφανίζεται ένας… καλός Σαμαρείτης, ο οποίος με τεράστια σιγουριά προσφέρεται να βοηθήσει την κατάσταση. Και αφού κατεβάσει τους επιβάτες του τζιπ, παίρνει την θέση στο τιμόνι.

Το τι επακολουθεί είναι υπεράνω περιγραφής, και αξίζει να το δει κανείς. Όπως και να έχει πάντως, ο αυτόκλητος σωτήρας κατάφερε να ολοκληρώσει το παρκάρισμα. Έστω και αν χρειάστηκε να ισοπεδώσει ότι βρήκε εμπρός του…

https://www.youtube.com/watch?v=oOP6QDznTws

protothema.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected