Κατηγορίες
Διάφορα

Κοζάνη – Ο βασανισμός της άτυχης Ανθής και το έγκλημα δίπλα στο δωμάτιο των παιδιών! (vid)

Χωρίς τίτλοΣε πνιγμονή (πνιγμό) οφείλεται, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατος της 37χρονης, Ανθής Λινάρδου, την οποία δολοφόνησε ο 40χρονος σύζυγός της στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, εντοπίστηκαν, επίσης, κάταγμα στο κρανίο και εκχυμώσεις κοντά στα μάτια της 37χρονης, γεγονός που αποκαλύπτει ότι ο συζυγοκτόνος χτύπησε και βασάνισε την άτυχη γυναίκα προτού τη στραγγαλίσει.

Στο μεταξύ, σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον κ. Δημοσθένη Χρήστου, το έγκλημα έγινε περίπου στις 11:00 το βράδυ, την ώρα που τα τρία ανήλικα παιδιά του ζευγαριού κοιμόντουσαν σε διπλανό δωμάτιο.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικές Αρχές, ο 40χρονος, Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Ανθής, αλλά προέβη στο αποτρόπαιο έγκλημα «εν βρασμώ ψυχής».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη Ανθή είχε πει στο σύζυγό της, πριν τις γιορτές, ότι ήθελε να χωρίσουν. Αυτό φαίνεται να αποτέλεσε και το κίνητρο του 40χρονου για να την πνίξει.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί καταλήγουν ότι ο δράστης δεν είχε συνεργούς, ενώ όσον αφορά στον πατέρα του, εξηγούν ότι τον κρατούν με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και «προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα».

περισσότερα στο newsbomb.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected