Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Η μεταγραφική δραστηριότητα στον Πλατανιά

rasmussenΑνεβαίνει το θερμόμετρο σε ό,τι αφορά τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Πλατανιά που δεν είναι άλλος από τον Δανό Μόρτεν Ράσμουσεν.

Όπως αναφέρεται σήμερα στον τοπικό Τύπο, η διοίκηση της Μίντιλαντ συνεδρίασε χθες βράδυ και μεταξύ των θεμάτων που ήταν να τεθούν προς συζήτηση ήταν και το θέμα της αποδέσμευσης-παραχώρησης του “Ντάνκαν” στον Πλατανιά.

Οπότε, είμαστε εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων, με τον Ράσμουσεν να είναι γεγονός ότι φλερτάρει με μεταγραφή στον Πλατανιά. Εφοσον γίνει αυτό, οι Δανοί θα αφήσουν ελεύθερο τον 31χρονο επιθετικό και εν συνεχεία θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Σύμφωνα με τα “Χανιώτικα Νέα” θα οριστεί ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που υπάρξει τέτοιο ζήτημα το προσεχές καλοκαίρι κι εφόσον συμφωνήσουν όλες οι πλευρές για να γίνει η μεταγραφή, έτσι ώστε η Μίντιλαντ να κατέχει ένα ποσοστό κοντά στο 15%. Αυτό θα γίνει καθότι υπό άλλες συνθήκες, ο Ράσμουσεν θα ολοκλήρωνε τη συνεργασία του με τη Μίντιλαντ σε έξι μήνες από τώρα.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς έχει ρίξει το βάρος σε δύο ακόμη περιπτώσεις, η μία από τις οποίες είναι επίσης πολύ καλή και πρόκειται για γνωστό όνομα, το οποίο παρόλα αυτά δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Η άλλη περίπτωση είναι ένας Αργεντινός επιθετικός που αγωνίζεται σε ομάδα της 2ης κατηγορίας της χώρας του και θεωρείται ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας του θα μπορούσε ν’ αποτελέσει μία σημαντική επένδυση για τον Πλατανιά.

Κατά συνέπεια, το θέμα της απόκτησης του επιθετικού βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες ν’ αναμένονται οι -ίσως και τελικές- εξελίξεις. Ο Πλατανιάς δίνει μεγάλη μάχη για τον Ράσμουσεν, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι άλλες δύο περιπτώσεις, που συγκεντρώνουν επίσης αρκετές πιθανότητες έτσι ώστε μία εξ αυτών, να είναι αυτή που τελικά θα προχωρήσει.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected