Κατηγορίες
Super League 1

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή στο στο στόχαστρο των οπαδών!

pegasus_LARGE_t_143761_106143137Ο Χόρχε Μοντέιρο ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Ηρακλή και η απορία που γεννήθηκε, είναι γιατί αποφάσισε να φύγει από την ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία ήταν μέχρι πριν δύο εβδομάδες βασικός και γιατί η κυπριακή ομάδα τον αφήνει ελεύθερο!

Εξήγηση υπάρχει…

Ο 27χρονος Πορτογάλος μπήκε στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας της Λάρνακας κι από την ώρα, που συνέβη αυτό, το καλύτερο, που είχε να κάνει ήταν να φύγει.

Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι πρωτοπόρος στο Κυπριακό πρωτάθλημα, και στις 16 Ιανουαρίου υποδέχτηκε την ΑΕ Λεμεσού, πρώην ομάδα του Πορτογάλου, από την οποία έχασε 2-0.

Μετά το παιχνίδι, οι οπαδοί της ΑΕΚ Λάρνακας αποδοκίμασαν τον Πορτογάλο, ο οποίος αντέδρασε άσχημα, η κατάσταση πήγε να γίνει… ροντέο και σώθηκε χάρη στην επέμβαση των (περίφημων) ψυχραιμότερων.

Την επόμενη μέρα αντιπροσωπεία των οπαδών πήγαν στην προπόνηση για να μιλήσουν με τον Μοντέιρο, από τον οποίο ζήτησαν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

Το πρόβλημα δεν λύθηκε ποτέ, στα επόμενα δύο παιχνίδια ο Πορτογάλος δεν έπαιξε και τώρα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να παίξει στον Ηρακλή…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected