Γ Εθνική / Τοπικά

Η συνέντευξη τύπου πριν τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης

be8086574d63bdbaef1783b40083925e_LΤην ευχή τους να γίνει ένα ωραίος τελικός που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος έδωσαν Λάκης Μπακάλης και Κώστας Βελιτζέλος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΣΘ, μία ημέρα πριν το μεγάλο ματς.

Ο Λάκης Μπακάλης δήλωσε: “Θα ξεκινήσω με τις ευχές μου για τους δύο Γιωργάδες, τον Γιώργο Πέγιο που είναι το αγαπημένο παιδί της ομάδας μας και τον Γιώργο Μαστρογιάννη για ταχεία ανάρρωση. Πέρασα εννιά χρόνια ως ποδοσφαιριστής στον Ρήγα και άλλα εννιά στη Νίκη, ξεκίνησα προπονητική στη β’ ομάδα της Νίκης κι αμέσως μετά στο Ρήγα Φεραίο για συνολικά δεκαπέντε χρόνια. Όπως καταλαβαίνετε, τα 35 μου χρόνια είναι συνδεδεμένα με αυτές τις ομάδες. Είμαι πολύ πιο άνετος πλέον μετά την πρώτη φορά που μπήκα στο “Παντελής Μαγουλάς” που ήταν δύσκολη για εμένα εκείνη η ημέρα. Αύριο θέλω και τις δύο ομάδες να τις χειροκροτήσει ο κόσμος. Θέλω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι που νομίζω θα δει ο κόσμος και θα το ευχαριστηθεί. Έχουν ποιότητα και οι δύο ομάδες. Η δική μας είναι πάρα πολύ καλά αγωνιστικά αυτό το διάστημα, φαίνεται από τις εμφανίσεις και τη βαθμολογική συγκομιδή. Ξέρουμε ότι είναι φορμαρισμένη η Νίκη Βόλου, προέρχεται από ένα σημαντικό αποτέλεσμα στον Πιερικό. Αν είμαστε εμείς αγωνιστικά πειθαρχημένοι και στα 90 λεπτά και συγκεντρωμένοι, έχουμε κι εμείς πιθανότητες και τον πρώτο λόγο να πάρουμε το κύπελλο. Εύχομαι και θέλω αύριο να πάρω το κύπελλο”.

Ακόμη πρόσθεσε πως η Νίκη είναι πολύ διαφορετική και πολύ καλύτερη από εκείνη που αντιμετώπισε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος (στο τελευταίο ματς του Λ. Μπίλη). “Δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο αγώνα, είναι πολύ πιο ενισχυμένη στον άξονα με πιο ποιοτικούς παίκτες κι έχει ταχύτητα μπροστά. Η προηγούμενη ομάδα ήταν πιο αργή επιθετικά” σχολίασε και συμπλήρωσε πως είναι “ιδιαίτερος τελικός αύριο, αποτελεί έξτρα κίνητρο το όνομα του αντιπάλου”.

Ο Κώστας Βελιτζέλος τόνισε: “Είχα σκοπό να ξεκινήσω με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε ο Λάκης, να ευχηθώ περαστικά και για τους δύο. Όσον αφορά στο παιχνίδι, σίγουρα το κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός που μέχρι ένα σημείο μπορεί να αντιμετωπίστηκε από εμάς με λίγο διαφορετικό τρόπο καθώς έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Όταν φτάνεις στον τελικό, δεν μπορείς παρά μόνο να θέλεις την κατάκτηση του τροπαίου. Θεωρώ ότι η κάθε ομάδα οπουδήποτε βρίσκεται, μπορεί και πρέπει να διεκδικεί το κάθε τρόπαιο. Με αυτό το σκεπτικό θα κατεβούμε αύριο. Εύχομαι να γίνει το καλύτερο δυνατόν παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θεωρώ ότι η πιο συγκεντρωμένη ομάδα, που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου, θα είναι η νικήτρια.

Εύχομαι να είμαστε εμείς, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα μπαρουτοκαπνισμένη στη Γ’ Εθνική και ξέρει να αντιμετωπίζει πάρα πολύ καλά παιχνίδια αυτού του επιπέδου, έχει τόσες κατακτήσεις σαν ομάδα και ο συνάδελφος προπονητής, είναι πολύ αξιόμαχος σίγουρα αντίπαλος. Εμείς το τελευταίο διάστημα είμαστε καλά, με εξαίρεση ένα παιχνίδι στο Αιγίνιο, δουλεύουμε σε κομμάτια που θέλουν βελτίωση, να ενσωματωθούν γρήγορα οι καινούργιοι παίκτες, γιατί έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια για το πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσω την ΕΠΣΘ στο να μπορέσει ο τελικός να γίνει γρηγορότερα από το προγραμματισμένο”.

Είπε επίσης πως ο Μπαλαράμπε θα είναι απών και μόλις χθες ξεκίνησε τρέξιμο μετά τον τραυματισμό που είχε στη Σκιάθο, ενώ δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία των Ρολντάν, Σκοπελίτη. Αναφορικά με το εάν χρησιμοποιηθεί ο Βρονταράς, απάντησε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει και σχολίασε πως “το να σε θεωρούν φαβορί, πρέπει να το αποδεικνύεις. Αν σε βαραίνουν τα πόδια, πρέπει να το ξεπεράσεις. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 50-50%”.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected