Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Η πέμπτη μεταγραφή του Πύρασου

6668c407754392f55c64322b6ef3a48e_LΤην πέμπτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Πύρασος και πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από την Κρήτη.

Η διοίκηση της αγχιαλίτικης ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάνου Γενιτσαρίδη, ο οποίος είναι 20 ετών γεννηθείς τι 7/6/1996) κι αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ. Ξεκίνησε στην ακαδημία του ΟΦΗ, από μικρός διακρίθηκε και πήρε μεταγραφή για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, έπαιξε ακολούθως στην Κ20 του Εργοτέλη, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής περιόδου το πέρασε στη Football League με τον Φωστήρα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πυράσου, ο Μάνος Γενιτσαρίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “κυανολεύκων”:

“Βρίσκομαι λίγες ημέρες στην ομάδα κι αυτό με σιγουριά που μπορώ να πω είναι ότι ο Πύρασος διαθέτει αξιόλογο υλικό και πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι νεαροί, στην ηλικία μου και γίνεται εξαιρετική δουλειά σε δύσκολες γηπεδικές συνθήκες. Δίπλα στο γήπεδο όπου προπονούμαστε, παίζουν τα μικρά παιδιά της ακαδημίας, ενώ σε κάθε προπόνηση έξι-επτά μέλη από τη διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Είναι θετικό για εμένα που υπήρξε η αναβολή της αγωνιστικής την περασμένη εβδομάδα και ο Πύρασος έχει ρεπό στην 21η, Έτσι, θα έχω την ευκαιρία για περισσότερες προπονήσεις πριν την αγωνιστική δράση. Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά και περιμένω με ανυπομονησία να αρχίσουν τα παιχνίδια μας”.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected