Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-2

WP_20160214_14_58_20_ProΣ ένα δυνατό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη, ο Οικονόμος, αν και προηγήθηκε, έχασε από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, αλλά από εκεί και μετά ο Οικονόμος είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, και κατάφερε στο 28ο’ λεπτό να προηγηθεί με γκολ του Καραγκούνη, ενώ έχασε και μοναδική ευκαιρία για δεύτερο γκολ με τον Παπαγεωργίου στο 40ο’ λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Οικονόμου είχε πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το 60ο΄λεπτό περίπου. Από το σημείο εκείνο και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν στο 66’ να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Ζαχαράκη.

Πριν προλάβει να συνέλθει από το γκολ της ισοφάρισης, τέσσερα λεπτά αργότερα η άμυνα του Οικονόμου δέχτηκε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Καρατζάογλου.

Στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου, που από το 80’ και μετά αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγο αποβολής του Σιάτρα, WP_20160214_15_30_32_Proπροσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης δίχως όμως να τα καταφέρουν και πλέον η υπόθεση παραμονής στην κατηγορία γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Το φίλμ του αγώνα

4 Εκτέλεση φάουλ του Μπαλή στα χέρια του Βασιλειάδη
5 Καλό σουτ του Ζαχαράκη, μπλοκάρει σταθερά ο Γούπος.
20 Πάσα του Μανίκα στον Δερμίση, σουτ του τελευταίου ελάχιστα άουτ.
21 Σουτ του Μαχαίρα πάνω απ τα δοκάρια του Βασιλειάδη
26 Σουτ του Μαχαίρα στα χέρια του Βασιλειάδη
28 Κάθετη πάσα του Μπαλή στον Καραγκούνη, αυτός θα βρεθεί μόνος του απέναντι από τον Βασιλειάδη και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 1-0 για τον Οικονόμο.
32 Πάσα του Νάκα στο Μανίκα, κακό πλασέ του τελευταίου, με τη μπάλα να περνάει άουτ.
40 Πάσα του Καμπέρη στον Παπαγεωργίου, αυτός θα περάσει και τον τερματοφύλακα αλλά θα κάνει κακό σουτ και θα στείλει τη μπάλα άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του Οικονόμου.
49 Σουτ του Καραγκούνη στα χέρια του Βασιλειάδη.
66 Πάσα του Μανίκα στο Ζαχαράκη, δυνατό σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής, στη δεξιά γωνία του Γούπου, κάνει το 1-1 και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.
70 Σέντρα-σουτ του Ζαχαράκη από αριστερά, μετά από πάσα του Μανίκα, στην πορεία της μπάλας ο Καρατζάογλου, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 για τη Νεοκαισάρεια.
81 Σουτ του Μανίκα από πάσα του Νάκα, σε κόρνερ διώχνει ο Γούπος.
82 Σου του Νάνου από αριστερά στα χέρια του Βασιλειάδη.

Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Καλτέκης – Φώλλας) : Γούπος, Μαχαίρας, Μάνικος (46΄Καψιώχας), Σιάτρας, Κορομηλάς, Σενκάι, Παπαγεωργίου, Καραγκούνης, Νάνος, Καμπέρης (80’ Καραβασίλης), Μπαλής.

Αχιλλέας Νεοκεσάρειας (Θεοδωσιάδης):
Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Παναγιωτίδης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Μανικάς (90’ Καπασακαλίδης), Κωστόπουλος (60’ Μηχαιλίδης), Νάκας (82’ Δαλαμήτρας), Τσαγκαράκης.

*Ανδρέας Νικούλης (Ράδιο Ελασσόνα 88.4). Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected