Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μετά από 69 μέρες, επιστρέφει το θέαμα!

FOTOΈπειτα από 69 μέρες… αποχής, το Champions League ξεκινά και πάλι με το ντέρμπι της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν να ξεχωρίζει.

Η ομάδα του Παρισιού υποδέχεται τους «μπλε», σε μία αναμέτρηση που θέλει να κάνει το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και να αποδείξει πως βρίσκεται στον σωστό… δρόμο και για την κορυφή της Ευρώπης. Αντίθετα, οι Βρετανοί θέλουν να πάρουν… εκδίκηση από τον αποκλεισμό τους, την προηγούμενη σεζόν και με τον Γκους Χίντινγκ στον πάγκο τους να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία.

Την ίδια ώρα, στις 21:45, όπως άλλωστε είναι όλα τα ματς του Champions League, η Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη, θα παίξει κόντρα στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι Ρώσοι είναι ιδιαίτερα δυνατοί τη φετινή σεζόν, όμως, θα πρέπει να αποδείξουν πως έχουν διάρκεια και μπορούν να κάνουν το βήμα… παραπάνω στη διοργάνωση. Από την πλευρά τους, οι Πορτογάλοι θέλουν τη νίκη για να έχουν τον πρώτο λόγο.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Champions League

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου
Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι
Μπενφίκα – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου
Γκεντ – Βόλφσμπουργκ
Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου
Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα
Γιουβέντους – Μπάγερν Μονάχου

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου
Αϊντχόφεν – Ατλέτικο Μαδρίτης
Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτι

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected