Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η βράβευση του Εθνικού Κατερίνης από την ΕΠΣ Πιερίας (photos)

DSC_0144Μέσα σε έντονα φορτισμένο από συγκίνηση κλίμα και κατά τη διάρκεια ημιχρόνου του 36ου τελικού της ΕΠΣ Πιερίας ανάμεσα στην Πύδνα και το Πιερικό, βραβεύτηκε η ομάδα του Εθνικού Κατερίνης η οποία στέφθηκε κυπελλούχος ερασιτεχνών Ελλάδος την ποδοσφαιρική περίοδο 1995-1996.

Η ομάδα της Κατερίνης έπαιζε τότε στην παρόμοια με τη σημερινή Γ΄εθνική κατηγορία και είχε αντιπάλους της ομάδες της Κεντρικής, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

DSC_0028Κατάφερε από μια μεγάλη πορεία αρχικά στην Πιερία και μετέπειτα σε Μακεδονία, κεντρική Ελλάδα και Πελλοπόνησσο, αποκλείοντας μεγάλα και ιστορικά σωματεία της χώρας μας, να φτάσει στον τελικό του γηπέδου του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο με αντίπαλο έναν εξίσου καλό και δυνατό αντίπαλο που είχε κάνει τη δική του μεγάλη, ανάλογη πορεία και να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι αγκαλιές, η κουβέντα μεταξύ των παικτών, των προπονητών και των παραγόντων, τα πειράγματα και η συνάντηση όλης της ομάδας μετά από 20 χρόνια, θα μείνει χαραγμένη σε όλους τους ανθρώπους που αποτελούσαν εκείνη την ιστορική παρέα.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι η πρωτοβουλία της ΕΠΣ Πιερίας να τιμήσει εκείνη την ομάδα, κέρδισε τα ευμενή σχόλια όλων των φιλάθλων της περιοχής μας.

Η τιμητική για την τότε ομάδα του Εθνικού Κατερίνης εκδήλωση στο ημίχρονο του τελικού της Τετάρτης, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Όρθιοι οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το Α΄ΔΑΚ, χάρισαν απλόχερα το παρατεταμένο τους χειροκρότημα στους κυπελλούχους ερασιτεχνών Ελλάδος του 1996!

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected