Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Υγιεινός περίπατος για τον Ολυμπιακό! (vid)

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS - ATROMITOSΟ Ολυμπιακός ξεπέρασε τις δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Άντερλεχτ, “ξεσπώντας” στον Ατρόμητο, τον οποίο φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι “ερυθρόλευκοι” με νίκη την επόμενη αγωνιστική στέφονται και μαθητικά πρωταθλητές.

Ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να προβεί σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Άντερλεχτ. Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαξε εντελώς την επιθετική τριπλέτα, δίνοντας φανέλα βασικού σε Νταβίντ Φουστέρ, Δημήτρη Κολοβό και Άλαν Πουλίδο. Παράλληλα, ο Πραξιτέλης Βούρος πήρε θέση δίπλα στονΜάνουελ Ντα Κόστα, εξαιτίας της τιμωρίας του Αλμπέρτο Μποτία και του τραυματισμου του Δημήτρη Σιόβα, ενώ ο Εστέμπαν Καμπιάσοαντικατέστησε τον Σάσα Ζντιέλαρ.

Παρά τις αλλαγές, οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και επέβαλλαν το ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά. Αποτέλεσμα, μόλις στο 10′ να πάρουν προβάδισμα με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός επιχείρησε το δεξί σουτ, η πορεία της μπάλας μπέρδεψε τονΒασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεν κατάφερε να αποκρούσει, με αποτέλεσμα να τη δει στο βάθος της εστίας του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, αλλά σε τρεις περιπτώσεις οι Κασάμι (23′), Ντομίνγκες (28′) και Φουστέρ (31′) δεν βρήκαν στόχο.

Μετά το 30′, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του και κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Ρομπέρτο δήλωσε “παρών” κι αρνήθηκε το γκολ με εξαιρετικές επεμβάσεις. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όμως στο 65′ ο Πουλίδο με όμορφο πλασέ έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Μετά το γκολ του Μεξικανού οι παίκτες του Ατρόμητου “αποδιοργανώθηκαν” με συνέπεια οι Πειραιώτες να μετατρέψουν τον αγώνα σε… περίπατο χάρη στα γκολ των Καμπιάσο (74′) και Φορτούνη (85′).

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Βούρος, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κασάμι (68′ Ιντέγε), Ντομίνγκες (79′ Μπουχαλάκης), Φουστέρ, Κολοβός (69′ Φορτούνης), Πουλίδο.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Μπρίτο, Ουσέρο (75′ Κούρος), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (80′ Ματέι), Γροντής, Παπαδόπουλος (71′ Λε Ταλέκ).

περισσότερα στοιχεία και βίντεο στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected