Κατηγορίες
Διάφορα

“Cafe στο 90′” – Στις 19.30 το ματς του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

paok-panai-22Το ματς που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Super League είναι αυτό του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ και το “Cafe στο 90” υποδέχεται τους θαμώνες του για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για τον “δικέφαλο” του Βορρά.

Το Αγρίνιο δεν είναι εύκολο εμπόδιο, πόσω μάλλον για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική της περίοδο.

Στο πρώτο του ματς, ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει να δει την ομάδα του να νικά. Αυτό όμως μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι, μιας κι ο Παναιτωλικός με τους τρεις βαθμούς θα πιάσει τον Αστέρα και θα περιμένει.

Για τους γηπεδούχους, ο Γιάννης Ματζουράκης, καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους τραυματίες Κουτρομάνο, Αλεξίεβιτς, Παπάζογλου και τον τιμωρημένο Κάπελ. Δίχως να είναι και σίγουρο, αναμένεται να κάνει μικρές αλλαγές στην 11άδα, με πιο πιθανή να είναι αυτή που ακολουθεί σε σχηματισμό 4-1-4-1.

Αυτή, λοιπόν, θέλει τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μύγα δεξιά στην άμυνα, τον Κέβιν αριστερά και τους Μάκο, Κούσα στα στόπερ. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Πάουλο και μπροστά του δεξιά ο Κλέσιο, αριστερά ο Μουνιός και εσωτερικοί χαφ οι Ουάρντ, Φερέιρα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μαρκόφσκι.

Ο Ίβιτς έχει πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει με τους Γλύκο, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Τσίμιροτ, Μπερμπάτοφ, Χατζηισαΐα, Κωνσταντινίδη, Σκόνδρα, Γκολάσα να είναι εκτός με τραυματισμούς, ενώ δεν υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Μακ.

Έτσι, το 3-5-2 θα γίνει 4-3-3 στο Αγρίνιο, με τον Βελλίδη να παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ, τον Κίτσιου να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Λέοβατς το αριστερό και τους Τζαβέλλα, Μαλεζά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή οι Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης και στην επίθεση δεξιά ο Πέλκας, αριστερά ο Μυστακίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected