Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προπόνηση του ΦΑΣ Νάουσα ενόψει του ντέρμπι τίτλου (photos+vid)

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι που θα αναδείξει ποια ομάδα θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για τον τίτλο, το SportsUp βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του ΦΑΣ Νάουσα στο ΔΑΚ της πόλης.

Μία μέρα μετά την παρουσία μας στην προπόνηση της Πέμπτης του ΑΣ Ειρηνούπολης, ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Αργύρης Τσιγγενόπουλος βρέθηκε και στην προετοιμασία των “κυανολεύκων” ενόψει του αγώνα που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως τον ματς τίτλου για τη σεζόν 2015-2016.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες με φόντο το πρωτάθλημα, με τον ΦΑΣ να έχει αυτή τη φορά το προβάδισμα έχοντας την ευχέρεια των δύο αποτελεσμάτων. Για το στοιχείο αυτό αλλά και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί, μίλησαν στην κάμερα του SportsUp οι Νίκος Περηφανόπουλος, Σωτήρης Ιωακειμίδης και Γιάννης Μουρίκι ενώ ο Γιάννης Κερλίδης πήγε ένα βήμα πιο πέρα στις δηλώσεις του, μιλώντας τόσο για τον χαμένο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας όσο και για τη συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντι στον ΦΑΣ Νάουσα.

Να σημειώσουμε πως από τη συνομιλία μας με τους διοικούντες, προκύπτει η μεγάλη αισιοδοξία για πολύ μεγάλο προσέλευση στο αυριανό παιχνίδι ενώ ήδη έχει προβλεφθεί να κλείσει η είσοδος στον περιβάλλοντα χώρο ώστε να υπάρξει η ανάλογη φύλαξη και η προστασία της ομάδας από τυχόν ακραίες ενέργειες.

Ας δούμε το βίντεο από τη σημερινή προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected