Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Στεφανής για τα…γαλλικά που άκουσε στην Κατερίνη

stefanis-dimitrisΟ αρχηγός του Πύρασου Νέου Αγχιάλου, Δημήτρης Στεφανής άκουσε φοβερά μπινελίκια από φίλαθλο του Πιερικού και μίλησε στο SDNA για την απάντηση του και τα κιλά του!

«Σήκω πάνω βρε ζώο… Μαλ@κ@, τριακόσια κιλά είσαι, ρε μαλ@κ@. Για μπάλα είσαι βρε κτήνος; Δεν μπορείς να στρίψεις βρε μαλ@κ@. Ζώο, ε ζώο! Γαμ@ το χωριού, γαμ@! Βλάκα! Σε βάζουν και παίζεις, δεν έχετε άλλους! Μαλ@κ@. Τριακόσια κιλά. Άσε να παίξει κανένα νέο παιδί βρε μαλ@κ@», φώναξε, μεταξύ άλλων κραυγών, ο οπαδός των γηπεδούχων, αλλά ο παίκτης του Πύρασου Δημήτρης Στεφανής είχε την… πληρωμένη απάντηση: «Αφού δεν μπορούν να με κόψουν οι δικοί σου θα παίζω μία ζωή»!

Ο αρχηγός του Πύρασου μίλησε στο SDNA για το περιστατικό που συνέβη και το παίρνει στην πλάκα…

Το βίντεο με τον επικό διάλογο σου με την κερκίδα του Πιερικού έχει γίνει viral. Πως νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν ακούει τόσα μπινελίκια από την κερκίδα;

«Στην αρχή νιώθεις λίγο αμήχανα, ωστόσο με το πέρας της ώρας είναι κάτι που το συνηθίζεις έστω και δύσκολα».

Είσαι για ένατη σεζόν στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Έχεις ακούσει και χειρότερα;

«Σίγουρα όταν ακούς να σου βρίζουν το σπίτι, την μάνα και τον πατέρα σου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το πάρεις στην πλάκα».

Πως και σου ήρθε να απαντήσεις;

«Ήταν πάνω στη στιγμή. Ο άνθρωπος που με έβριζε από την κερκίδα του Πιερικού ήταν μεγάλος σε ηλικία. Τον κοίταξα, το σκέφτηκα εκείνη την στιγμή και του απάντησα ότι δεν παίζουν ρόλο τα κιλά, αλλά η ψυχή που διαθέτει ο κάθε ποδοσφαιριστής».

Είχε συνέχεια το περιστατικό. Άκουσες κι άλλα μέχρι να τελειώσει ο αγώνας;

«Από το πρώτο λεπτό μέχρι και το ενενήντα η κερκίδα μπορεί να λέει ότι θέλει. Το θέμα είναι εάν θα σε επηρεάσουν αυτά τα οποία λένε ή όχι. Εμένα δόξα τω Θεώ όταν τα ακούω με κάνουν καλύτερο».

Σε περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια;

«Όχι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ότι συνέβη έγινε εντός γηπέδου. Άλλωστε η φιλοξενία του Πιερικού ήταν άψογη».

Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Πιστεύεις ότι μπορεί να τα καταφέρει και να μείνει στην κατηγορία;

«Κομβικό παιχνίδι για εμάς είναι αυτό της Κυριακής με αντίπαλο τον Δωτιέα Αγιάς. Πιστεύω ότι εαν το κερδίσουμε θα μείνουμε στην κατηγορία».

Μπορεί η ομάδα σε περίπτωση νίκης, να τερματίσει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία;

«Πιστεύω ότι εαν πάρουμε το παιχνίδι αυτό, θα μείνουμε στην κατηγορία και στη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάξουμε να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δείτε το video στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected