Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Χαρίεσσας 2-2 (photos)

Ανοιχτό παιχνίδι στον Άραχο και παρ ολίγον ανατροπή για την ΑΕ Χαρίεσσας, που μετά τα σημερινά αποτελέσματα θα τερματίσει οριστικά 13η.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο σημερινό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν δυνατά στο πρώτο μέρος και την ΑΕΧ να ανεβάζει στροφές στη συνέχεια με αποτέλεσμα να φτάσει στο τέλος στην ισοφάριση, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με τους πρώτους 11 καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Όπως στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια της, η Ποντιακή Νεολαία μπήκε…φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις της. Στο 9ο λεπτό, ο Αραμπατζής εκτέλεσε συρτά το φάουλ στην πλάτη του τοίχους, ο Κώστας Κίτσας “έσπασε” τη μπάλα παράλληλα προς τον αδερφό του Ευγένη και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Κασαπίδη για το 1-0.

Αυτό ήταν το 13ο φετινό τέρμα για τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος φιγουράρει στην 6η θέση της κατάταξης των σκόρερ.

Στο επόμενο 15λεπτο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βγουν στην επίθεση για την ισοφάριση και τους “μπλαουγκράνα” να είναι πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα και από το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, το παιχνίδι απέκτησε μια νέα τροπή.

Στο 59′ ο Κώστας Κίτσας πίεσε τον Αργύρη Σταμάτη που προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, η οποία όμως πήρε πορεία προς το “Γ” της εστίας και κατέληξε στα δίχτυα του Κασαπίδη, που αιφνιδιάστηκε και δεν κατόρθωσε να αντιδράσει.

Το σημαντικό προβάδισμα στο ημίωρο για την ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη, φάνηκε να ξεκαθαρίζει τα πράγματα, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” τα έπαιξαν όλα για όλα με αποτέλεσμα να μειώσουν αρχικά στο 61′ και λίγο πριν το τέλος, να φτάσουν στην ισοφάριση.

Το 1-1 ήρθε μετά από γέμισμα του Κασαπιδη με βολέ, οι αμυντικοί έκαναν λάθος λάθος υπολογισμό, ο Τοπαλίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε, ο Χατζημιχαήλ απέκρουσε αρχικά ωστόσο ο έμπειρος επιθετικός με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πίεση από πλευράς ΑΕΧ ευοδώθηκε στο 88′ όταν η μπάλα στρώθηκε στον Θωμά Σταμάτη, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Χατζημιχαήλ και με τον τρόπο αυτό έδωσε την ισοπαλία στην ομάδα του, που οριστικοποίησε την κατάταξη της ομάδας στην 13η θέση.

Έτσι, η παραμονή της ομάδας του Γιάννη Χατζηαθανασίου θα κριθεί σε δύο μήνες από τώρα και συγκεκριμένα με το πέρας των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, όπου επιθυμία των “κιτρινόμαυρων” είναι οι πρωταθλητές Ημαθίας να καταλάβουν τη μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα της ΑΕΧ θα επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην Α2 Ερασιτεχνική.

DSC_0039

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Χατζημιχαήλ, Μαγγανάρης, Τόζογλου, Αραμπατζής, Νουσιόπουλος (69′ Καϊρακλίδης), Τζέπης, Σκούρα, Κίτσας Ε., Πιπιλιάρης, Κίτσας Κ., Δεμπρόπουλος (75′ Μουταφίδης)

ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης, Παμπουχίδης, Παραστατίδης, Σταμάτης Α., Σταμάτης Θ., Τσάλμας, Τοπαλίδης, Γραμματικός, Τηλκερίδης Μπ., Τσαούσκιογλου

*Οι συνεργάτες του SportsUp εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον φίλο και συνεργάτη Παντελή Πετρίδη, για την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…

**Ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected