Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Η απογοήτευση στα λόγια του Σκίμπε…

12935252_1608201979421639_1429090781_nΟ Μίκαελ Σκίμπε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας με την Ισλανδία δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στην δουλειά που πρέπει να γίνει για να βελτιωθεί η εικόνα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού της Εθνικής ομάδας:

«Σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι πριν μερικές μέρες δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Είναι κρίμα κυρίως ότι φάγαμε τα γκολ από στατικές φάσεις. Σε αυτές πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Μπροστά είμαι ευχαριστημένος γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Μετά το 60′-65′ παίξαμε με αντίπαλο πολύ καλό στο τρέξιμο. Συνολικά ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το αν θα έπρεπε να προτιμηθεί η άμυνα man-to-man αντί για «ζώνη»

«Ναι ίσως. Πάντα όταν χάνει μπορείς να το συζητήσεις αυτό. Είναι μία μέθοδος και αυτή».

Για το πως πιστεύει ότι προήλθαν τα στημένα που έφεραν τα γκολ

«Προσπαθούμε να αμυνθούμε ψηλά για να έχουμε ευκαιρίες. Από εκεί είχαμε τις ευκαιρίες. Με την ώρα μας έλειπε η φρεσκάδα για να είμαστε έτοιμοι στις αντεπιθέσεις».

Για το αν θεωρεί ότι τα λάθη ήταν ατομικά ή ομαδικά, αλλά και για το πως μπορεί να διορθωθεί η φυσική κατάσταση

«Το πρώτο είναι ένα ατομικό λάθος, Στις άλλες φάσεις είναι πιο δύσκολο να πούμε ποιος έκανε το λάθος και σε αυτές τις φάσεις δεν φταίει ένας παίκτης. Δεν λειτούργησαν συνολικά καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη στις επιθέσεις. Θα έχουμε αύριο την συνάντηση των προπονητών. Για τους παίκτες που παίζουνε εκτός Ελλάδας είναι σημαντικό να έχουν παιχνίδια με τις ομάδες τους. Έτσι βελτιώνεις την φυσική κατάσταση. Για αυτό αφήσαμε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια να γυρίσουν πίσω. Κάνουμε αυτά τα φιλικά για να δούμε κάποιες αναλύσεις από την ομάδα μας για να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Μουντιάλ».

Για τα συμπεράσματά του από τους δύο φιλικούς αγώνες και τις δύο διαφορετικές ενδεκάδες που χρησιμοποίησε

«Στο πρώτο παιχνίδι δεν μας έκαναν τόσες ευκαιρίες όσες σήμερα. Χαίρομαι γιατί είδα πολλούς παίκτες αλλά και για τα τέσσερα γκολ που βάλαμε. Με πείραξε που και στα δύο ματς φάγαμε γκολ αμέσως αφού σκοράραμε».

Για το τι περιμένει από αυριανή συνάντηση με τους προπονητές της Σούπερ Λιγκ

«Περιμένω να γνωρίσω τους συναδέλφους μου για να μην μιλάει ο ένας χωρίς τον άλλον. Κάποιους τους έχω γνωρίσει ήδη, όμως θέλω να γνωρίσω και τους υπόλοιπους. Χαίρομαι πολύ που θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους και να γνωριστούμε».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected