Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική - Ακαδημίες Ημαθίας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

agrotikos-asteras-logo-bigΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 10/4/2016, στις 17:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς,  για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.

Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Μέγας Αλέξανδρος με βοηθούς τον κ. Κεσίδη Ευάγγελο και την κ.  Κορινιώτη Ελένη , από της ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 10/4/2016, στις 16:30, στο γήπεδο του Μακροχωρίου με την αντίστοιχη ομάδα της Ακαδημίας Μακροχωρίου , για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το Σάββατο 9/4/2016 οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνο, προjunior, junior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Παναγιωπούλας στη Νάουσα, με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας Αργυρίου.

Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 09:15 το πρωί, στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα, στην Αγία Βαρβάρα.

Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο και η αποστολή θα αναχωρήσει στις 09:30.

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να συνοδεύσουν την αποστολή

Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή καθώς και στολή αγώνα.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας  και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected