Κατηγορίες
Super League 1

Δημοσίευμα για “τρελή” πρόταση στον Ιντέγιε!

1329808Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ελληνική ομάδα και μία από τις ευρωπαϊκές που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Κι αυτό γιατί κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό αξιώσεων στην Ελλάδα και συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Μοιραία, λοιπόν, έχει στο ρόστερ τους πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό. Και έλκουν το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων, που θέλουν κάποιους από αυτούς να τους αγοράσουν…

Όπως γράφει σήμερα το sportdog.gr, χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των Μανωλά, Μήτρογλου, Σάμαρη, Φέισα κ.α., που αποδεικνύουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει να πουλάει και μάλιστα ακριβά… Και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κάνει και τώρα, αν και πολλά θα κριθούν από τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου… Γιατί το σενάριο που κυκλοφορεί ευρέως στην πιάτσα, αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν πληροφορίες που θέλουν την ομάδα από την Κίνα που έδινε πάνω από 15 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Ιντέγιε τον περασμένο Φλεβάρη, να επανέρχεται το προσεχές καλοκαίρι!

Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό, άσχετα αν η μεταγραφή δεν προχώρησε τότε. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, θα έμενε μόνο με τον Πουλίδο, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για να βρεθεί άλλος φορ… Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το όνομα του Νιγηριανού άσου δεν έχει φύγει από τη λίστα των Κινέζων, που το καλοκαίρι σκοπεύουν να επανέλθουν για να τον αποκτήσουν!

Όλα αυτά, φυσικά, αν δεν προκύψει ποδοσφαιρικό Grexit… Γιατί τότε οι Πειραιώτες δεν θα βάλουν ούτε ένα ευρώ, από την αποχώρηση του Ιντέγιε από την ομάδα τους!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected