Ποδόσφαιρο Κόσμος

Την πήρε από το χεράκι και της έδωσε την πρόκριση! (vid)

C19076B6-6C67-4FCA-801B-67B4D6EE113CΣεληνιασμένος εμφανίστηκε στο Μπερναμπέου ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος πήρε απ’ το χέρι την Ρεάλ και πετυχαίνοντας χατ-τρικ νίκησε… μόνος την Βόλφσμπουργκ (3-0), οδηγώντας την στα ημιτελικά!

Έκανε την μεγάλη ανατροπή η Ρεάλ, καθώς χάρη στο χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε με 3-0 την Βόλφσμπουργκ στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 6η σερί χρονιά.

Ο Πορτογάλος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ μέσα σε 1 λεπτό και 27 δευτερόλεπτα και έδωσε το σκορ πρόκρισης στην ομάδα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77′.

Θυμίζουμε πως η Βόλφσμπουργκ είχε νικήσει με 2-0 στην Γερμανία πριν 6 βράδια, αλλά στην πρώτη της συμμετοχή στα προημιτελικά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 16 γκολ φέτος στην διοργάνωση και το ρεκόρ είναι δικό του με 17 από την σεζόν 2013-14. Σκόραρε με φάουλ για 11η φορά στο Champions League και ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας (10 Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, 8 Ριβάλντο, 7 Μπέκαμ & Ρομπέρτο Κάρλος), ενώ ισοφάρισε στα χατ-τρικ τον Μέσι και αμφότεροι πλέον μετρούν 5.

Το φιλμ του αγώνα στο sport24.gr

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (84’ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (91’ Βαράν)

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ροντρίγκεζ, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί (80’ Ντοστ), Ενρίκε (72’ Καλιγκιούρι), Άρνολντ, Ντράξλερ, Σίρλε

https://www.youtube.com/watch?v=K5uLPtGlD2o

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected