Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν πρόλαβε να δει την αγαπημένη του Λέστερ πρωταθλήτρια…

Tony-SkeffingtonΗ πορεία της Λέστερ έδωσε μερικούς μήνες ζωής στον οπαδό της, Τόνι Σκέφινγκτον, που είχε διαγνωστεί με τελικό στάδιο καρκίνου και με τους γιατρούς να του έχουν δώσει μόλις τέσσερις εβδομάδες ζωής.

Δεν τα κατάφερε… Έφυγε από τη ζωή πριν δει την αγαπημένη ομάδα του να πανηγυρίζει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι και οι παίκτες του έδωσαν ανάσες για να ζήσει λίγο παραπάνω. Μα δεν τα κατάφερε και την Δευτέρα άφησε την τελευταία πνοή του… Ο 50χρονος Τόνι Σκέφινγκτον διαγνώστηκε με καρκίνο πέρυσι τον Μάρτιο. Οι γιατροί του είπαν ότι θα ζήσει μόλις ένα μήνα.

Όταν, όμως, άρχισε να βλέπει τη Λέστερ να κάνει καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα, έπαιρνε δύναμη και είχε αρχίσει να πιστεύει στο θαύμα. Κι αν αυτό δεν γινόταν, απλά ήθελε να προλάβει να δει την ομάδα του να κατακτά το πρωτάθλημα.

Είδε το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική, συζήτησε με τα παιδιά του για τα διαιτητικά λάθη του Μος και λίγες ώρες μετά πέθανε.

«Έφυγε έχοντας δει την ομάδα του, με τη φανέλα και το κασκόλ της ομάδας του… Τώρα θα την παρακολουθεί και θα ζητωκραυγάζει από ψηλά» ήταν τα λόγια της συζύγου του…

«Βλέποντας τη Λέστερ πέρυσι να κερδίζει τη μάχη της παραμονής και πόσο καλά τα πάει φέτος με βοηθάει να το πολεμήσω. Όταν την περσινή χρονιά μού είχαν δώσει τέσσερις εβδομάδες ζωής, η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει και παράλληλα έκανα κι εγώ το ίδιο. Όταν έχεις επικεντρωθεί σε κάτι θετικό σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία. Έχω αρκετή αυτοπεποίθηση πως θα δω το τέλος της σεζόν» δήλωνε ο Σκέφινγκτον πριν από μερικές ημέρες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected