Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επικό 2-2 της Νιουκάστλ κόντρα στους “κόκκινους”! (vid)

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 23:  (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Jurgen Klopp manager of Liverpool and Rafael Benitez manager of Newcastle United react during the Barclays Premier League match between Liverpool and Newcastle United at Anfield on April 23, 2016 in Liverpool, United Kingdom.  (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0, ο Μινιολέ όμως συνέχισε να… κερνάει τους αντιπάλους και η Νιούκαστλ του Μπενίτεθ πήρε πολύτιμο βαθμό (2-2) στο «Άνφιλντ».

Ο Γίργκεν Κλοπ και το «Ανφιλντ» τον υποδέχτηκαν εγκάρδια. Κανέναν δεν ενόχλησε λοιπόν η επιστροφή του Ράφα Μπενίτεθ. Και πως να ασχοληθούν μαζί του οι οπαδοί της Λίβερπουλ, όταν είδαν νωρίς, νωρίς την ομάδα τους να καθαρίζει τη Νιούκαστλ. Ετσι νόμιζαν δηλαδή με το 2-0 στο ημίωρο. Μόνο που ο Ισπανός δεν επέστρεψε απλά στο αγαπημένο του γήπεδο, αλλά και στο σκορ. Γι’ αυτό βέβαια φρόντισε ο Σιμόν Μινιολέ, ο μεγαλύτερος γκελαδόρος της φετινής Premier League, ο οποίος χάρισε στη Νιούκαστλ τα δύο της γκολ για το τελικό 2-2.

Μόλις στα 68 δευτερόλεπτα οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων κοιμήθηκαν και μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ ο Στάριτζ με σεντερφορίσια κίνηση γύρισε και πλάσαρε χαμηλά για το 1-0. Ηταν το έβδομο τέρμα του σε ισάριθμα ματς κόντρα στη Νιούκαστλ και το 51ο σε 88 αγώνες με τα κόκκινα. Στο 31′ ο Λαλάνα με σουτάρα από το ημικύκλιο έγραψε το 2-0. Μόνο που στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν είχαν ενέργεια. Ηρθε και ο Μινιολέ να με τα λάθη του και φτάσαμε στην ισοπαλία. Πρώτα έκανε τραγική έξοδο (48′) και ο Σισέ μείωσε με κεφαλιά, για να δει το σουτ του Κόλμπακ (66′) να περνάει δίπλα από το σώμα του για το 2-2 (σ.σ.: ο Βέλγος πορτιέρο έχει πέντε λάθη στη φετινή Premier League και κανείς άλλος δεν έχει τόσα).

Με αυτό το βαθμό, τον πρώτο της εκτός για το 2016, η Νιούκαστλ μείωσε στο -1 από την παραμονή (σ.σ.: η Νόριτς έχει ματς λιγότερο), αλλά παρέμεινε χωρίς νίκη σε αυτό το γήπεδο από τον Απρίλιο του 1994 (17 ήττες, 4 ισοπαλίες). Οσο για τη Λίβερπουλ, έχασε τις πιθανότητες για να πλησιάσει στην 5η θέση και πλεον έχει στο μυαλό της μονάχα το πρώτο ημιτελικό ραντεβού με τη Βιγιαρεάλ…

https://www.youtube.com/watch?v=-Y-QXL_itow

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected