Γενικά

Συνεχίζει τις υψηλές…πτήσεις η Σίτι, 4-0 τη Στόουκ! (vid)

1461417711113_lc_galleryImage_Football_Soccer_Mancheste

Εξαιρετική εμφάνιση από τους “μπλε”, που συνεχίζουν εντυπωσιακά μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Τα 23 γκολ έφτασε ο Αγουέρο και ξεπέρασε στον σχετικό πίνακα των Βάρντι

H άνευ στόχων Στόουκ αποδείχθηκε ο ιδανικός μουσαφίρης και η Μάντσεστερ Σίτι με το εύκολο 4-0 έφαγε το κατάλληλο ορεκτικό πριν έρθει την Τρίτη στο Etihad το κυρίως πιάτο που περιλαμβάνει την επίσκεψη της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Μία κεφαλιά του αμαρκάριστου Φερνάντο (37’)    έπειτα από συστημένο κόρνερ του Χεσούς Νάβας άνοιξε το σκορ για τους «πολίτες», οι οποίοι πριν φύγει το ημίχρονο είχαν τελειώσει το ματς, όταν ο Αγκουέρο από τα 11 βήματα (43’, 2-0) ευστόχησε στο πέναλτι, που κέρδισε ο Ιχενάτσο, σκοράροντας το 101ο του γκολ στην Premier League.

Ο Αρναούτοβιτς και ο Ντιούφ με δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα της επανάληψης, έδειξαν ότι η ομάδα του Μαρκ Χιούζ έχει σφυγμό, όμως πίσω τα πράγματα ήταν τραγικά! Η φετινή αποκάλυψη της Μάντσεστερ Σίτι, Κελέτσι Ιχενάτσο έκανε ότι ήθελε την άμυνα των «πότερς», αφού σε ένα δεκάλεπτο (64’, 74’) σκόραρε δύο σεντερ-φορίσια γκολ κι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο θριαμβευτικό 4-0, που επανέφερε προσωρινά την Μάντσεστερ Σίτι στην τρίτη θέση, με ένα βαθμό διαφορά, αλλά κι ένα παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ.

https://www.youtube.com/watch?v=PZxXd81-Lpk

*με στοιχεία από το sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected