Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στην Καλαμάτα ο Γιάννης Ζαπρόπουλος!

maxresdefaultΟ πρώην αμυντικός της Καλαμάτας, Γιάννης Ζαπρόπουλος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την Μαύρη Θύελλα στα δυο ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής, καταστροφικής για την ομάδα, σεζόν.

Ο 34χρονος προπονητής ο οποίος την περίοδο 2002-03 έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο φορώντας την φανέλα της Καλαμάτας, σχεδίαζε ούτως ή άλλως το επόμενο χρονικό διάστημα να βρεθεί στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα οπότε είδε θετικά την πρόταση Ράλλη. Ο Ζαπρόπουλος βρίσκεται από χθες στην πόλη και μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του γνωριμία και προπόνηση με την ομάδα. Σήμερα, Σάββατο, οι μελανόλευκοι θα προπονηθούν χαλαρά και πάλι στο Στάδιο ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τη Βάρδα ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος εντός έδρας για φέτος.

Στο μεταξύ, όπως γράφει το sport365.gr, συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το έμψυχο δυναμικό της Μαύρης Θύελλας με τους Άγγελο Κολημήτρα, Ρολάν Κεμάλι να αποτελούν παρελθόν δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς. Ο Κολημήτρας ήρθε στις αρχές Νοέμβρη στην Καλαμάτα και αγωνίστηκε σε 15 ματς με την φανέλα της Μαύρης Θύελλας ενώ στην τελευταία του εμφάνιση, την προηγούμενη Κυριακή στην Σπάρτη αποχώρησε τραυματίας πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο. Ο Κεμάλι, από την άλλη, ήρθε στην Καλαμάτα στα τέλη Γενάρη και αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected