Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (9ος όμιλος) Αετός Κορυδαλλού – Άγιος Ιερόθεος 2-3

Χωρίς τίτλοΎστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ακατάλληλο για καρδιακούς, ο Άγιος Ιερόθεος κατάφερε να επικρατήσει 2-3 του Αετού Κορυδαλλού, στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ.

Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού έβγαλε ψυχή και χαρακτήρα στα δύσκολα και μπόρεσε να γυρίσει την κατάσταση, πανηγυρίζοντας το διπλό, που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου, μαζί με την Προό!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10′ με τον Κράσι από κόρνερ του Ξενιτόπουλου, ωστόσο ο Άγιος Ιερόθεος απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 13′ με κεφαλιά του Μπερτσιά από σέντρα του Κακλαμάνου. Ο Αετός δεν το έβαλε κάτω, πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 59′ με πέναλτι του Καφαλίδη, όμως η τελευταία λέξη άνηκε στα παιδιά του Ισίδωρου Σταυριανού.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 75′ με προσωπική ενέργεια και σουτ του Πανούση, ενώ ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα Μπερτσιάς με κεφαλιά στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 2-3!

Συνθέσεις

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κοντόπουλος, Κουντουράς (89′ Μπαμπουλακης), Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος (79′ Συρμάς), Καλλέργης, Λέσι, Κράσι, Μούτσα, Δρυμούσης (70′ Τουλουβασικης).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Τερεκανίδης, Κουμπούλης, Κακλαμανος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Αλεξίου (66′ Νταουτάι), Γεωργίου, Αλιμπάς, Χίσο (70′ Νιζαμης), Πανούσης (80′ Καλογερής), Μπερτσιάς.

pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected