Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σοκ στους Ισπανούς από τους παίκτες που άφησε εκτός ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε!

torres2Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ανακοίνωσε τη λίστα με τους 25 παίκτες που υπολογίζει για το Euro 2016 ενόψει της τελικής 23άδας που θα ανακοινώσει στις 31 Μαΐου. Εκτός εθνικής Ισπανίας οι Φερνάντο Τόρες, Ντιέγκο Κόστα και Χουάν Μάτα.

Ημέρα ανακοινώσεων η Τρίτη (17/5) στο στρατόπεδο της εθνικής Ισπανίας, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να ανακοινώνει τις επιλογές του ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2016 δίνοντας λίστα με 25 ονόματα από τους οποίους θα “κόψει” δύο παίκτες στο τέλος του μήνα ώστε να σχηματιστεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γαλλία τον Ιούνιο.

Από τη λίστα απουσιάζουν ηχηρά ονόματα όπως ο Φερνάντο Τόρες της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι, ο Χουάν Μάτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πάκο Αλκάθερ της Βαλένθια ενώ στον αντίποδα έχουν συμπεριληφθεί οι Σαούλ Νίγκεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λούκας Βάθκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νολίτο (Θέλτα) και Αντούριθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε κάλεσε επίσης και κάποιους ποδοσφαιριστές ως “αναπληρωματικούς” πίσω από την πρώτη 25άδα, οι οποίοι είναι οι: Πάου Λόπεθ, Ασένχο, Μπεγερίν, Τζόνι Κάστρο, Ντιέγκο Γιορέντε, Χόρχε Μερέ, Ντένις Σουάρες, Ινιάκι Γουίλιαμς, Πάμπλο Φόρναλς και Μικέλ Ογιαρθάμπαλ.

Υπενθυμίζεται πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει προγραμματίσει να δώσει τρεις φιλικούς αγώνες πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών της στο Euro 2016: θα αντιμετωπίσει την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στις 29 Μαΐου, την Νότια Κορέα την 1η Ιουνίου και την Γεωργίου στις 7 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι 25 επιλογές του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε:

Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Πόρτο), Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σέρχιο Ρίκο (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπάρτρα (Μπαρτσελόνα), Τζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)

Μέσοι: Σαν Χοσέ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Μπρούνο (Βιγιαρεάλ), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σαούλ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν), Νταβίντ Σιλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Λούκας Βάθκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Τσέλσι), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικοί: Νολίτο (Θέλτα), Πέδρο (Τσέλσι), Μοράτα (Γιουβέντους), Αντούριθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected