Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (3ος όμιλος) Πάικο Γουμένισσσας – Στρατώνι 0-2

40dd72ec965b76999774befe850e4f81_XLΤα ΜΚ Στρατωνίου πέρασαν με 0-2 από την έδρα της Γουμένισσας και βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Αλμωπό

Η ομάδα της Χαλκιδικής πήρε το πολυπόθητο τρίποντο και πέρασε από την έδρα του Πάικου. Με την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι με την Νάουσα και τη νίκη σήμερα, βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον Αλμωπό, έχοντας 4 βαθμούς.

Η ομάδα του Στρατωνίου παρουσιάστηκε καλύτερη του αντιπάλου από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης. Ωστόσο, είχε την υπεροχή και δημιουργούσε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Το πρώτο τέρμα ήρθε από τον Μετάι στο 45’, λίγο πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διέφερε από το πρώτο με το Στρατώνι να κρατά το υπέρ του αποτέλεσμα. Τα τέρματα του Στρατωνίου διπλασιάστηκαν στην εκπνοή του παιχνιδιού, όταν ο Γιαννακόπουλος έγραψε το 0-2 στο 85’ και σφράγισε το τρίποντο για την ομάδα της Χαλκιδικής.

Πλέον, το Στρατώνι υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας την Κυριακή (22/5 – 17:00) στο γήπεδό του και το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα είναι σημαντικό για την συνέχεια των μπαράζ.

*Μιχάλης Σουνάς, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected