Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (14ος όμιλος) ΠΟ Ατσαλένιου – Άρης Περιβολίων 0-1

poa-aris-rethymnoy-2-750x500Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΟΑ δημιούργησε περισσότερες από 30(!) τελικές ευκαιρίες και κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Άρης Ρεθύμνου σε μια ανύποπτη φάση κατάφερε να προηγηθεί και να κρατήσει το διπλό (0-1) μέσα στο Ατσαλένιο και να φύγει με μια σπουδαία νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αποφασισμένος να πάρει από νωρίς τα ηνία στο σκορ μπήκε ο ΠΟΑ, με το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη να κάνει την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι μόλις στο 4′, όταν ο Μπουτσάκης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία του Άρη Ρεθύμνου.

Η ομάδα του Ατσαλένιου, έχοντας την κατοχή της μπάλας συνέχισε να πιέζει τους φιλοξενούμενους και στο 9′ έχασε σημαντική διπλή ευκαιρία με τον Βρεττό αρχικά και τον Φραγκιαδάκη εν συνεχεία να μη μπορούν να παραβιάσουν την εστία του Βογιατζιδάκη, ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Τριανταφύλλου να απειλήσει την εστία του Άρη Ρεθύμνου στο 21′.

Ο υψηλόσωμος φορ των “πρασίνων” εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Βρεττού από τα δεξιά, έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, ωστόσο από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να σκοράρει με τη μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έπειτα απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Ο ΠΟΑ κυριάρχησε στα πρώτο μισό του παιχνιδιού χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο ο… νόμος του ποδοσφαίρου έκανε την εμφάνισή του στο Ατσαλένιο.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και με τους γηπεδούχους να έχουν κλείσει τον Άρη Ρεθύμνου στα καρέ του, οι φιλοξενούμενοι σε μια ανύποπτη στιγμή και στη μοναδική καλή ευκαιρία που πραγματοποίησαν στο πρώτο μέρος κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν το προβάδισμα. Στο 23′ ο Κοζανίδης εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει στα σώματα των αμυντικών του ΠΟΑ και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Χατζημηνά, σε μια άτυχη στιγμή για την ομάδα του Ατσαλένιου.

Η κυριαρχία του ΠΟΑ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Ατσαλένιου να μπαίνει εκ νέου δυνατά και να χάνει ακόμα δύο πολύ καλές στιγμές. Στο 47′ ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε το φάουλ, με τον Γιακουμάκη να παίρνει την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Άρη, ενώ στο 52′ το διαγώνιο σουτ του Ρουμπάκη μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Βογιατζιδάκη.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75′ Τριανταφύλλου και Ρουμπάκης συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τη μπάλα να βρίσκει στους αμυντικούς του Άρη Ρεθύμνου και να φεύγει κόρνερ.

Ωστόσο η μεγαλύτερη στιγμή στην αναμέτρηση χάθηκε στο 81′, όταν ο Ρουμπάκης έβγαλε τη σέντρα με τον Πετράκη να πιάνει την κεφαλιά, τη μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου και τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τριανταφύλλου, ωστόσο ο Βογιατιδάκης απέκρουσε κρατώντας το 0-1 για την ομάδα του.

Η τελευταία σπουδαία ευκαιρία ήρθε στο  85′ για τον ΠΟΑ, όταν Ρουμπάκης και Τριανταφύλλου συνδυάστηκαν εκ νέου με τον επιθετικό των “πρασίνων” να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Άρη Ρεθύμνου.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΟΑ σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει πολύ άνετα, να δέχεται την ήττα από τον Άρη Ρεθύμνου και πλέον πηγαίνει μονάχα για τη νίκη την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον ΟΦΙ.

Συνθέσεις

ΠΟΑ: Χατζημηνάς, Βρεττός Κ, Ρουμπάκης, Γιακουμάκης, Πετράκης, Μπουτσάκης (67′ Ρωμανάκης), Φραγκιαδάκης (62′ Βλάχος), Πετράς, Τριανταφύλλου, Βρεττός Ν., Καρβελάς (76′ Παπαδομιχελάκης).

Άρης Ρεθύμνου: Βογιατζιδάκης, Πιργία, Μπερνιδάκης (78′ Θεοδωρομανωλάκης), Μιχελιδάκης, Δασκαλάκης, Μαργκίνι, Γκούτζος (60′ Μουλίτσας), Καψαλάκης, Γκιόκας, Κοζανίδης, Βελονάκης.

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected