Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος ο…εφιάλτης της Γ Εθνικής για τον ΟΦΗ! Δείτε τα τρελά πανηγύρια στο τέλος! (vid)

1391243-1Αποχαιρέτησε την Γ’ Εθνική ο ΟΦΗ! Σήμερα αγωνίστηκε όσο έπρεπε, σκόραρε νωρίς και κέρδισε την πολυπόθητη άνοδο στην Football League.

Ο Ζντράβκο Πόποβιτς έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ του ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική και με το τελικό 1-0, επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες αφήνοντας πίσω την κακή παρένθεση της τρίτης κατηγορίας.

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Περογαμβράκης (74′ Φαμπίνιο), Φραγκουλάκης (80′ Γκούμας), Πόποβιτς (90′ Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Μάναλης (16′ Καλημέρης), Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματσίδης (46′ Στάμος), Κόπελας, Όγκμποε, Καϊμακούδης (61′ Ζαγοριανός), Ντάφλας

Ξέσπασμα των παικτών του ΟΦΗ στα αποδυτήρια!

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με ένα μεγάλο πανό στην αγκαλιά τους ξέσπασαν για την φετινή σεζόν που έφτασε στο τέλος της και η οποία βρήκε την ομάδα ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όπως γράφει το gentikoule.gr, μια κουραστική και δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της και όπως ήταν φυσιολογικό, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ξέσπασαν μέσα στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ». Τα πανηγύρια για το τελικό αποτέλεσμα δεν έλειψαν και μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκαν και οργανωμένοι με ένα μεγάλο πανό με τους ποδοσφαιριστές να φωνάζουν ρυθμικά «ΟΦΗ», «ΟΦΗ»!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected