Κατηγορίες

ΦΑΣ Νάουσα : “Ο Γουέλι θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα!”

DSCN2278Ο χθεσινός σοβαρός όπως αποδείχτηκε τραυματισμός του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον στο παιχνίδι με το Στρατώνι, σόκαρε άπαντες στο στρατόπεδο του ΦΑΣ Νάουσα και όπως αποδείχτηκε (δείτε το ρεπορτάζ του SportsUp ΕΔΩ) θα οδηγηθεί σήμερα στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του αχίλλειου τένοντα.

Η διοίκηση της ομάδας απέστειλε στο SportsUp ανακοίνωση με την οποία εύχεται στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, τονίζοντας παράλληλα με έμφαση πως ο έμπειρος παίκτης θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, ανεξάρτητα από την πορεία της υγείας του!

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γκονσάλβες Ουέλινγκτον καλή επιτυχία στην επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί και ταχεία ανάρρωση ώστε να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας. Η παραπάνω ευχή είναι βεβαίως και των συμπαικτών του, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα του και σε κάθε περίπτωση, ο “Γουέλι”, ανεξάρτητα από την πορεία της υγείας του, θα παραμείνει παίκτης της ομάδας και τη νέα σεζόν”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected