Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αλλαγή σκυτάλης στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων!

DSCN9506

Απόλυτη επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ του SportsUp, καθώς στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων ξεκινά και επίσημα η νέα εποχή στα διοικητικά!

Όπως προκύπτει από την ανάρτηση του Νίκου Σαλτουρίδη σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, από τη χθεσινή Γενική Συνέλευση προέκυψε νέο διοικητικό σχήμα το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα ενώ ο ίδιος προχώρησε σε απολογισμό των πεπραγμένων της δικής του πολυετούς παρουσίας στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου.

Αναλυτικά :

“Αλλαγή Διοίκησης (η σύνθεσή της θα ανακοινωθεί από την ίδια) χθες βράδυ για την ομάδα και ήρθε η ώρα για την τελευταία – σ’ αυτή τη σελίδα – ανάρτησή μου.

Όλα τα πράγματα στη ζωή, όσο ωραία κι αν είναι, έχουν ένα τέλος. Ήταν συναρπαστικά χρόνια. Δεν ξέρω αν έδωσα κάτι, πάντως πήρα πολλά. Μια υπέροχη διαδρομή γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις, μια διαδρομή ζωής, που μου έδωσε συγκινήσεις, αγωνίες, πολλές χαρές, αλλά και πίκρες… Σ’ αυτόν τον επίλογο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και ταξιδέψαμε μαζί σε ήσυχες μα και σε φουρτουνιασμένες ”θάλασσες”. Συμπαίκτες, Προέδρους, συνεργάτες, αθλητές στην πρώτη ομάδα, αθλητές των παιδικών ομάδων, προπονητές και φροντιστές.

Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές εντός και εκτός γηπέδων, που θα μας συνδέουν – με τους περισσότερους – για πάντα. Ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών, τους εκατοντάδες φιλάθλους για την έμπρακτη στήριξη σ’ αυτή την πορεία και όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε για την προβολή των δράσεων του Συλλόγου. Και τέλος ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στη φετινή Διοίκηση, τους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθειά τους σ’ αυτή την ομολογουμένως δύσκολη χρονιά, καθώς και τον σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο Γιώργο Ντάμτσιο, η συμβολή του οποίου ήταν καταλυτική και καθοριστική στη λειτουργία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Και με την ευκαιρία του εορτασμού (στις 18 Ιουνίου) των 50 χρόνων από την Ίδρυση της ομάδας, ευχαριστώ από καρδιάς αυτούς που Ίδρυσαν αυτόν τον Σύλλογο και μου έδωσαν την ευκαιρία να περάσω στις τάξεις του ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στα νέα παιδιά που αναλαμβάνουν τις τύχες της ομάδας, δύναμη, κουράγιο, επιτυχίες και να την οδηγήσουν ακόμη πιο ψηλά. Τιμή μου, που είμαι και εγώ ένα μικρό κομμάτι της Ιστορίας αυτού του Συλλόγου”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected