Super League 1

Ανατροπή(;) σκηνικού στον Ηρακλή με Παπαθανασάκη!

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣΟ Σπύρος Παπαθανασάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, δε σκέφτεται να εγκαταλείψει τον Ηρακλή! Παρά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου ο ιδιοκτήτης των κυανόλευκων ετοιμάζει το… plan b το οποίο σύμφωνα με τη δική του άποψη θα είναι ικανό να βγάλει τον Ηρακλή από τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται.

Ο βασικός πυλώνας του σχεδιασμού είναι η πώληση του Απόστολου Βέλλιου-για τον οποίο έχει προτάσεις από τρεις ομάδες- ώστε να αξιοποιηθούν τα χρήματα που θα εισπράξει για τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας και κυρίως για την αποπληρωμή χρεών προς το δημόσιο. Οι ίδιες πληροφορίες, οι οποίες δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθούν, αναφέρουν ότι ο Παπαθανασάκης έχει μεταφέρει το στρατηγείο του στην Αθήνα όπου μάλιστα συναντήθηκε και με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις του για την επόμενη χρονιά.

Άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του υποστηρίζουν ότι ακύρωσε τις συζητήσεις με όλους τους υποψήφιους αγοραστές της ΠΑΕ γιατί εκτίμησε ότι κανείς από αυτούς δεν είχε το οικονομικό υπόβαθρο να οδηγήσει την ομάδα σε ασφαλή μονοπάτια. Μάλιστα ήταν κάθετα αρνητικός απέναντι στο ενδιαφέρον του Κλάους Μίλερ καθώς του δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αν πουλούσε στον Γερμανό ο Ηρακλής θα έμπαινε σε περιπέτειες. Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του κ. Καχριμάνη στο «Metropolis 95,5» που μίλησε για υπομονή του εκπροσώπου του που εξαντλείται παρότι ο ίδιος ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να δώσει τα χέρια με τον «Καναδό».

Το ερώτημα βεβαίως που τίθεται είναι πώς θα μπορέσει να προχωρήσει ο κ. Παπαθανασάκης το σχεδιασμό του μέσα σε ένα εχθρικό κλίμα και έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς. Το ερώτημα αυτό βεβαίως θα απαντηθεί τα επόμενα 24ωρα. Ο χρόνος πάντως πιέζει υπερβολικά και ο Ηρακλής χρειάζεται χρήματα, λύσεις και προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected