Super League 1

Ποιος είναι ο Αρντίτ Χοτζάι που δοκιμάζεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

ed5b3fd66beb89af3c1669899a69e6ee_MΟ Αλβανός επιθετικός Αρντίτ Χοτζάι συμμετέχει αυτή την ώρα στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα και δοκιμάζεται από τον Γιάννη Πετράκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Ηπείρου.

Ο 22χρονος Αλβανός είναι γεννημένος στις 20 Ιουλίου του 1994, έχει ύψος 1.78 και βάρος 74 κιλά. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Φλαμουρτάρι και το 2012 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την αλβανική ομάδα. Στη συνέχεια μεταπήδησε τη σεζόν 2013-2014 στην Χειμάρρα και είχε 12 συμμετοχές χωρίς όμως να σκοράρει.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Αρντίτ Χοτζάι αγωνίζεται στην FK Bilys Ballsh με την οποία έχει σημειώσει 12 γκολ σε 56 συμμετοχές στο αλβανικό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2012 ο ΠΑΣ είχε δώσει φιλικό αγώνα με την FK Bilys, στο οποίο είχε ηττηθεί με 0-1, στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας όπου βρίσκονταν για προετοιμασία οι δύο ομάδες.

Όπως αναφέρει το passports.gr, ο Αρντίτ Χοτζάι στην προπόνηση του ΠΑΣ και στα Γιάννενα συνοδεύεται από τον Άριαν Μπελά, τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα από την Αλβανία που γνωρίζει άριστα το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της γειτονικής χώρας.

Στην προπόνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν συμμετέχει ο νεαρός Σέρβος Ένες Ντόλοβατς, ο οποίος βρίσκεται όμως στο Πανηπειρωτικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected