Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η μεταγραφή Τάντιτς στη Ρόδο και οι επόμενες κινήσεις

tadic-bozidar-731Στην ομάδα της Ρόδου θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά ο Μπόζινταρ Τάντιτς.

Ο 33χρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των «ελαφιών» και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος ΕΔΩ

Οι επόμενες μεταγραφές και ανανεώσεις

Μετά την ανανέωση με ορισμένους παίκτες από την περυσινή ομάδα, οι υπεύθυνοι του Α.Σ. Ρόδος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ρίξει τα δίχτυα τους εκτός του νησιού μας και της Δωδεκανήσου για απόκτηση παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα για την παρουσία της στην Γ΄ Εθνική.

Η πρώτη μετεγγραφή έγινε με σκοπό να καλύψει τις πτέρυγες(εξτρέμ) δεξιά και αριστερά της επιθετικής γραμμής, όμως παρά την ύπαρξη του Γκόγκα στην κορυφή αναζητείται ακόμη ένας έμπειρος και δεινός σέντερ φορ.

Οι πληροφορίες του news12 αναφέρουν πως αναζητούνται κεντρικός αμυντικός, αμυντικό χαφ με πολλές αρετές και παίκτες για τα άκρα της αμυντικής γραμμής, ενώ στο στόχαστρο υπάρχει και η απόκτηση έμπειρου τερματοφύλακα. Διαπιστώνεται λοιπόν πως τα «ελάφια» θέλουν παίκτες σε θέσεις κλειδιά, ώστε να μπορέσουν να χτίσουν ένα σύνολο, που σύμφωνα δηλώσεις των υπευθύνων, το οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β΄ εθνική κατηγορία. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένουμε την διοίκηση να ανακοινώσει και τις νέες μετεγγραφές της ομάδας. Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι παίκτες από το περσινό ρόστερ για τους οποίους ακόμα δεν έχει γίνει λόγος –επίσημα- για το αν παραμένουν ή όχι στην ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected