Κατηγορίες
Super League 1

Όλα τα λεφτά ο Ιμπάρμπο για ΠΑΟ!

IMAGEN-16634268-2Με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο να δείχνει με το… καλησπέρα πτυχές του πλούσιου ταλέντου του και να αποδεικνύει ότι θα εξελιχθεί σε παίκτη – κλειδί, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-0 της ερασιτεχνικής Σιλφόλντε. Βιγιαφάνιες και Λέτο (πεν.) σημείωσαν τα γκολ των «πράσινων».

Ο,τι άξιζε από το αποψινό δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού (2-0) με την Σιφόλντε, ήταν ο Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός χρησιμοποιήθηκε στα άκρα της επίθεσης σε σχηματισμό 4-2-3-1 από τον Αντρέα Στραματσόνι και υπήρχαν στιγμές που έκρυψε το τόπι δείχνοντας με το καλησπέρα πτυχές των ποιοτικών χαρακτηριστικών του.

Εξαιρετικές πρώτες επαφές ακόμη κι αν οι μπαλιές προς το μέρος του ήταν από μεγάλη απόσταση, σχεδόν απίθανο να κοντραριστεί στα ίσια, με άρτια τεχνική κατάρτιση και… τούρμπο μετά τα πρώτα μέτρα, ο Ιμπάρμπο ήταν μακράν ό,τι πιο ενδιαφέρον είχε να επιδείξει το σημερινή φιλικό για τον Παναθηναϊκό.

Η δυναμικότητα του αντιπάλου ήταν πολύ χαμηλή και δεν προσφέρεται για ομαδικά συμπεράσματα, ενώ οι “πράσινοι” απώλεσαν πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχουν σαφώς μεγαλύτερο σκορ.

Θετική ήταν και η εικόνα του “αεράτου” Νίκλας Χουλτ, που αγωνίστηκε σε θέση αριστερού μπακ και παρότι δεν πήρε πολλές είχε σίγουρες επιλογές και κάλυψε χωρίς πρόβλημα τον τομέα ευθύνης του, ενώ η συνύπαρξη των Μολέδο και Ιβανόφ ήταν αρμονική μεν, αλλά ο αντίπαλος δεν προκάλεσε αυξημένο δείκτη δυσκολίας στα μετόπισθεν.

Ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε στο αρχικό σχήμα σε σχηματισμό 4-2-3-1 τον Στιλ κάτω απ’ τα δοκάρια, τον Μέστο δεξιά στην άμυνα, τους Μολέδο και Ιβανόφ στόπερ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τους Ζέκα και Λουντ κεντρικούς μέσους, τον Ιμπάρμπο δεξιά, τον Βιγιαφάνιες 10άρι, τον Βλαχοδήμο αριστερά και τον Λέτο στην κορυφή της επίθεσης.

Στις αλλαγές που πραγματοποίησε δεν τροποποίησε το σχηματισμό του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού ήταν ακριβώς ό,τι είχε δουλευτεί στην προπόνηση του Σαββάτου από τον Στραματσόνι, με τον Λέτο και τον Βιγιαφάνιες να συνεργάζονται άψογα και τον “Βίγια” να σκοράρει με άνεση (1-0).

Ο Βιγιαφάνιες γενικώς ήταν για μία ακόμη φορά σε κέφια και η αντικατάστασή του στην ανάπαυλα των ημιχρόνων έκοψε τον Παναθηναϊκό στη μέση και περιόρισε σημαντικά το εύρος της συχνότητας με την οποία έφτανε στην αντίπαλη περιοχή, παρότι ο Λέτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Στιλ-Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ- Ζέκα, Λουντ- Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος- Λέτο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected