Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Super Deal με Τασίδη ο Διαγόρας Σεβαστής!

IMG_0427Αίσιο τέλος είχε το ποδοσφαιρικό…ειδύλλιο το οποίο εξελίχθηκε εδώ και καιρό ανάμεσα στον Διαγόρα Σεβαστής και τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Γιώργο Τασίδη.

Ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς των γηπέδων της Πιερίας και ο βασικός ογκόλιθος στην άμυνα της ομάδας της Νεοκαισάρειας, έμεινε ελεύθερος από τον Αχιλλέα και συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Συμεωνίδη ώστε να φορέσει φέτος τη φανέλα του νεοφώτιστου στη Γ΄εθνική Διαγόρα Σεβαστής.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, η προσθήκη του Γιώργου Τασίδη στο φετινό ρόστερ του Διαγόρα αποτελούσε διακαή πόθο του βασικού χρηματοδότη της πρωταθλήτριας ομάδας ΕΠΣ Πιερίας και τώρα που έχει επιτευχθεί, φανερά ικανοποιημένος έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο Τασίδης έχει αγωνισθεί σε Πανηλιακό, Αθηναϊκό, Αναγέννηση Άρτας, Πιερικό, Βατανιακό, Αιγινιακό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Διαγόρας Σεβαστής ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Τασίδη. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας»!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected