Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εντυπωσιακή η πρώτη μεταγραφή για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων!

DSC_0160

Σπουδαία η πρεμιέρα στις μεταγραφές για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που έκανε δικό του τον Γιώργο Ποτουρίδη!

Ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερες περγαμηνές και μεγάλη εμπειρία τόσο από επαγγελματικό όσο και από ερασιτεχνικό επίπεδο, ανήκει από σήμερα στο δυναμικό των “πρασίνων”. Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πιερίας με τον Διαγόρα Σεβαστής και από τους ισχυρούς κρίκους της αλυσίδας της ανόδου της ομάδας, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη μεσοεπιθετική γραμμή του Μέγα Αλέξανδρου, που κάνει εκκίνηση στις μεταγραφές με ηχηρό ομολογουμένως τρόπο.

Ο Γιώργος Ποτουρίδης είναι γέννημα – θρέμμα του Πιερικού, απ όπου ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι και έφτασε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει επαγγελματίες τόσο με τη φανέλα της ιστορικής ομάδας όσο και με αυτές της Καστοριάς και του Βατανιακού. Ο 30χρονος Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στη Γ Εθνική και ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με το στέμμα του πρωταθλητή.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για τη νέα του ποδοσφαιρική σελίδα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση που του εμπιστεύθηκε μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

maxresdefaultΑναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της ομάδας καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου, που πίστεψαν σε μένα. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια, να ευχηθώ να έχουμε μια χρονιά με υγεία και να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο που θα θέσει ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Ποτουρίδη.

Ο γεννημένος στις 16 Αυγούστου του 1986 μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πιερίας, Διαγόρα Σεβαστής με τον οποίο μάλιστα γεύτηκε τη χαρά της ανόδου στη Γ Εθνική.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον Βατανιακό και αφού πέρασε στη συνέχεια από την Κ20 του Πιερικού, μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα το 2005. Αγωνίστηκε επίσης σε Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά (Γ Εθνική επαγγελματίας), Βατανιακό (Football League) και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (Γ Εθνική Ερασιτεχνική).

Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και δύναμη για τη σεζόν που έρχεται”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected