Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Αποχώρηση Παπαδόπουλου στη Ραφήνα, μεταγραφή στο Ζευγολατιό

default_Papadopoulos Mihail TriglΑκόμη ένας ποδοσφαιριστής κούνησε μαντίλι από την Τριγλία Ραφήνας και είναι έτοιμος να εξαργυρώσει την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Παπαδόπουλο ο οποίος πέρυσι απέδειξε την ποιότητα που διαθέτει αφού από τη στιγμή που πήρε την ευκαιρία από τον Ηλία Καλοπήτα δικαίωσε το νεαρό προπονητή για την επιλογή του.

Σύμφωνα με το stoplekto, ο ίδιος έλυσε τη συνεργασία του με το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις. Τα 18 τέρματα που σημείωσε με τη φανέλα των “κιτρινόμαυρων’΄θα αποτελέσουν το… καλύτερο πάτημα για τις ομάδες που θα κινηθούν για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή ο οποίος διέπρεψε στο περσινό πρωτάθλημα αποτελώντας τον παίκτη-αποκάλυψη μαζί με τον Θωμά Βασιλείου.

fissarakis

Ανακοινώθηκε σήμερα (15/7) από τη διοίκηση του ΑΟ Ζευγολατιού, η έναρξη της συνεργασίας με τον Απόστολο Φυσαράκη.

Ο 25χρονος αμυντικός αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Πειραιά, με τον οποίο κατέγραψε 27 συμμετοχές και 1 γκολ στη Γ Εθνική, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των ΠΑΟ Κρουσώνα, Βύζαντα Μεγάρων, Πανελευσινιακού, Αστέρα Μαγούλας και Ασπρόπυργου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected