Super League 1

Αυτός είναι ο Φιλιπόφ που δοκιμάζεται στον Πλατανιά

FilipofΟ 28χρονος (2/8/88) Φιλίπ Στανιμίροφ Φιλιπόφ είναι ο παίκτης που “τσεκάρει” ο Γιώργος Παράσχος στο Πράβετς και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί. Μάλιστα αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη το απόγευμα απέναντι στην βουλγαρική Μοντάνα.

Ο Φιλιπόφ μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην Μπότεφ Πλόβντιβ με την οποία μάλιστα την προπέρσινη σεζόν (2014-15) έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ σε 4 παιχνίδια και σημείωσε ένα γκολ. Μέχρι τώρα δεν έχει βγει εκτός Βουλγαρίας, έχοντας περάσει από τις ομάδες της Λίτεξ Λόβετς, της Σλάβια Σόφιας, της Σλίβεν 2000 και της Σλάβια Σόφιας.

Σύμφωνα με το ahtlitiko.gr, το σημαντικό στοιχείο είναι σίγουρα ότι ο Φιλιπόφ χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ακόμα και ως στόπερ, εκεί όπου ο Παράσχος επιζητεί μία ακόμη εναλλακτική λύση.

Απομένει ουσιαστικά να “τσεκαριστεί” ο ποδοσφαιριστής, οπότε και θα ξεκαθαρίσει εάν ο κόουτς του Πλατανιά θ’ ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected