Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η “πρώτη ” του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων (photos+vid)

DSCN0017Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, η φράση που χρησιμοποιούμε είναι “ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες”, ένα κλισέ βεβαίως που ευρέως συναντάμε σε ρεπορτάζ της πρώτης προπόνησης μιας ομάδας.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, τη φράση αυτή μπορούσες να τη διαπιστώσεις πολύ εύκολα στα πρόσωπα των διοικούντων, που ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και αισιόδοξοι από τις μέχρι στιγμής κινήσεις της ομάδας. Μοναδική εξαίρεση ο Γιώργος Ντάμτσιος, ο οποίος στις δηλώσεις του που θα δείτε αργότερα ήταν ιδιαίτερα φειδωλός και μετρημένος, όπως άλλωστε περιμέναμε από τον νεαρό τεχνικό, ειδικά φέτος που έχει να διαχειριστεί ένα πλούσιο ομολογουμένως ρόστερ.

DSCN0016 DSCN0011

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας έδωσε το παρόν σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σάββα Παπαδόπουλο, τον αδελφό του Βασίλη που δεν άφησε τον γιο από τα χέρια του(!), αλλά και όλα τα παιδιά της διοίκησης που όπως πληροφορούμαστε έχουν ρίξει άπλετο ιδρώτα για να φέρουν το γήπεδο σε μια εξαιρετική κατάσταση.

Παρόντες από το ρόστερ 30 ποδοσφαιριστές αλλά και 10 παίκτες που “χτυπούν” την πόρτα της ανδρικής ομάδας, προερχόμενοι από το παιδικό τμήμα οι οποίοι επιδόθηκαν σήμερα (με εντολή Ντάμτσιου) στο αγαπημένο ποδοβόλει.

Στο γήπεδο βεβαίως και τα 9 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, που φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά για χάρη του SportsUp και με μια φωνή ευχήθηκαν υγεία και δύναμη για τη νέα σεζόν.

δείτε τους “νέους” σε πλήρη αλλά και αναλυτική εικόνα :

Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός, με τις απαραίτητες ευχές και στη συνέχεια τα πρώτα χιλιόμετρα στην προπόνηση, με τον Γιώργο Ντάμτσιο να ξεκινά σε χαλαρούς ρυθμούς κυρίως με ήπιο τρέξιμο και πασούλες.

Όπως πληροφορηθήκαμε, το πρώτο φιλικό της ομάδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων με τον ΑΟ Καρδίας, ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας που θα αγωνιστεί φέτος στη Γ Εθνική.

Εκεί άλλωστε που ευελπιστεί να παίζει τη νέα σεζόν ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

δείτε βίντεο από τα πρώτα χιλιόμετρα των παικτών :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected