Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οι ευχές του Νίκου Σαλτουρίδη στη νέα προσπάθεια του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων

cf83ceb1cebbcf84cebfcf85cf81ceafceb4ceb7cf82-cebdceafcebacebfcf82Μετά από πολλά χρόνια, η “πρώτη” του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων σημαδεύτηκε από τη αλλαγή σκυτάλης στο διοικητικό θώκο.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Σάββας Παπαδόπουλος με το πολυπρόσωπο διοικητικό σχήμα, έχουν φέρει μια νέα φιλοσοφία στον σύλλογο, που ήδη μετρά πολύ σημαντικές και ηχηρές προσθήκες.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των “πρασίνων”, Νίκος Σαλτουρίδης δημοσίευσε σήμερα στο facebook τις ευχές του για τη νέα αυτή προσπάθεια, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για όσους θα δώσουν αυτόν τον αγώνα τους επόμενους μήνες, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Ντάμτσιο, με τον οποίο συνεργάστηκε τα τρία τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά το “ποστάρισμα” του :

“Μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά άρχισε σήμερα. Με ενθουσιασμό, όνειρα και φιλοδοξίες. Νέα Διοίκηση, οι στόχοι υψηλοί, οι προσδοκίες πολλές. Αρκετά πρόσωπα ίδια και βέβαια πολλές και σημαντικές προσθήκες και αλλαγές.

Με εμπειρία – παρά το νεαρό της ηλικίας τους – οι περισσότεροι Διοικητικοί παράγοντες,

”Σταθερές αξίες” – εδώ και χρόνια – οι ”παλιοί” τοπικοί ποδοσφαιριστές και ελπίδα για το μέλλον οι πολλοί νεαροί. Σχεδόν όλους (τοπικούς ποδοσφαιριστές και παράγοντες) τους γνωρίζω από όταν ήταν 10χρονα παιδιά και με συνδέουν πολλά μαζί τους, αφού ζήσαμε πολλά μαζί. Στις παιδικές ομάδες, στην πρώτη ομάδα ή ως συνεργάτες στις Διοικήσεις των τελευταίων χρόνων.

Πολλά από τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα, τα γνώρισα πολύ καλά ως ”αντιπάλους” αυτά τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας και δεν κρύβω ότι είμαι και θαυμαστής τους.

Για τα παιδιά που ήρθαν από άλλα (εκτός Ημαθίας) πρωταθλήματα, οι πληροφορίες εξαιρετικές και το βιογραφικό τους σπουδαίο.

Οι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, η παρουσία (για 4η χρονιά) του Γ. Ντάμτσιου και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι καλύτερες εγγυήσεις ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της…
Υγεία, υγεία και πάντα υγεία σε όλους σας

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά”

Χωρίς τίτλο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected