Football League - Μεταγραφές

Μόνο οι ανακοινώσεις για Γκέκα και Μίλιτς στον Κισσαμικό!

nestorasgekasΣτο τιμ των τερματοφυλάκων του Κισσαμικού εν όψει της σεζόν που ακολουθεί αναμένεται να ενταχθεί ο Νέστορας Γκέκας.

Πρόκειται για τον 21χρονο (7/3/95) τερματοφύλακα που τη σεζόν που πέρασε βρέθηκε στον Πανθρακικό στη Σούπερ Λιγκ και στη συνέχεια στην Καλλιθέα στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Γκέκας αναδείχτηκε ποδοσφαιρικά από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Φωστήρα, ακολουθώντας ο Πανθρακικός και η Καλλιθέα, ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο Κισσαμικός γίνεται ουσιαστικά ο 5ος σταθμός στην καριέρα του Γκέκα, που αναμένεται να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας το απόγευμα της Τετάρτης στο Καστέλι. Μάλιστα, όπως και ο Μίλιτς, βρίσκεται ήδη στα Χανιά.

miliccc

Ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού μπορεί να θεωρείται ο Αλεξάντερ Μίλιτς, που θα είναι μάλιστα παρών την Τετάρτη το απόγευμα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στα Χανιά και αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στην Επισκοπή στη Γ’ Εθνική και στο α’ μισό της περιόδου στον Παναιγιάλειο στην Φούτμπολ Λιγκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected