Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Για το θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ στη Γαλλία

Saint-Etienne-vs-AEK-Europa-League-Preview-Prediction-28-July-2016-300x260Η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και καλείται να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Γαλλία, απέναντι στη Σεντ Ετιέν, προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, εν όψει της ρεβάνς (22:00 Novasports 2).

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν και πάλι στην Ευρώπη μετά από 4,5 χρόνια και θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή τους με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπολογίζει για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου στους Αλμέιδα και Ροντρίγκες, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Ο Γεωργιανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Ανέστη στην εστία. Οι Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Ντίντακ και Γκάλο να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Οι Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Μπαρμπόσα και Βάργκας στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Μάνταλο πίσω από τον Πέκχαρτ, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός «καθαρόαιμος» επιθετικός της Ένωση. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Αραβίδης, έναντι του Πέκχαρτ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected