Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΟ Καρδίας 2-4 (photos)

Η αφόρητη ζέστη (18.00 ώρα έναρξης) στο Δημοτικό Γήπεδο των Τρικάλων αλλά και οι λίγες ημέρες προετοιμασίας για αμφότερες τις ομάδες, δεν αλλοίωσαν το θέαμα στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, που περιελάμβανε έξι γκολ!

Ο ΑΟ Καρδίας, ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική, ήταν άκρως αποτελεσματική στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη τα λάθη των αντιπάλων αλλά και την ταχύτητα των επιθετικών της, έφτασε στο ευρύ 2-4.

Από την άλλη πλευρά, ο φιλόδοξος φέτος Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν εμφανώς καλύτερος από το πρώτο φιλικό κόντρα στην αλβανική Λουφτεράρι και σε κάποια σημεία φανέρωσε μερικά από τα στοιχεία που θέλει να δει ο Γιώργος Ντάμτσιος στο παιχνίδι του.

Τα δύο τέρματα της ομάδας σημείωσε ο Γιώργος Κίτσας, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι στην αρχή του αγώνα, με τον Φαρμάκη να κάνει εντυπωσιακή εκτίναξη και να αποσοβεί το 1-0.

Το 0-1 πέτυχε για τον ΑΟΚ ο νεοαποκτηθείς από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, Αλέξανδρος Βόσδου ενώ το δεύτερο γκολ για τους “πράσινους” της Θεσσαλονίκης σημείωσε ο Στέργιος Δούκας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν πριν την ανάπαυλα σε 1-2 ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου μέρους, εδραιώνοντας τη νίκη τους.

Σκόρερς για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξόπουλου οι Θωμάς Μήτσιος (φετινό απόκτημα από τον Εθνικό Αγιονερίου) και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Το γκολ της ημέρας σημειώθηκε στο 81′ όταν ο Ζωγράφος βρήκε με καταπληκτική πάσα τον Κίτσα στον κενό χώρο, αυτός πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-4.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακιεμίδης, Μηνούδης Α., Πεκτάκης, Καρβούνης, Αθανασιάδης Σ., Σερμπίνης, Κιρκιλιανίδης, Σούρλας Δ., Συμπεθέρης, Ζωγράφος, Κίτσας Γ. Αγωνίστηκαν και οι Μηνούδης Χ., Αθανασιάδης Η., Ντάμτσιος, Πατατούκας, Νασούφι, Παντριάς, Μητσιώτης, Ασημακόπουλος, Ντόι

ΑΟ Καρδίας : (ενημερώνεται)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected