Κατηγορίες
Basket

Το SportsUp στην “πρώτη” του ΑΟΚ Βέροιας για τη σεζόν 2016/2017 (photos+vid)

DSCN4544Έναρξη σεζόν σήμερα (22/8) για τον Αθλητικό Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Βέροιας και το SportsUp ήταν εκεί για να καταγράψει τις πρώτες στιγμές αλλά και τα πρώτα…χιλιόμετρα των αθλητών.

Μια σεζόν που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και για τους λάτρεις του μπάσκετ στην πόλη της Βέροιας, καθώς όπως θα διαπιστώσετε από την ανάλυση του ρόστερ αλλά και από τη διοικητική σύνθεση, ο ΑΟΚ φαντάζει ως το πλέον μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο Θωμάς Τούσας και το επιτελείο του καλωσόρισαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” τους 20 καλαθοσφαιριστές του ΑΟΚ Βέροιας, τέσσερις εκ των οποίων αποτελούν τις μεταγραφές του συλλόγου αλλά και τους υπόλοιπους που αναμένεται να είναι και πάλι πρωταγωνιστές. Άλλωστε, η προσθήκη του γνώριμου σε όλους Γιώργου Γιαννουζάκου αλλά και του Πέτρου Μάντσου δίνουν το κάτι παραπάνω στο ήδη ισχυρό ρόστερ και μετατρέπουν τον ΑΟΚ ως τον πρώτο επιλαχόντα για να κόψει το νήμα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το ραντεβού δόθηκε σήμερα στις 18.00 στο ΔΑΚ “Βικέλας”, όπου ο Θωμάς Τούσας παρουσίασε το διοικητικό αλλά και τεχνικό επιτελείο της ομάδας, οι οποίοι φέτος είναι σαφώς περισσότεροι τον αριθμό, δείγμα της μεγάλης στήριξης στον σύλλογο.

Αυτοί είναι ο πρόεδρος Κόγιας Α., ο αντιπρόεδρος Νίκος Κελεπούρης, ο γραμματέας Πέτρος Χριστοφορίδης, ο έφορος Χρήστος Κουμούσης, ο νομικός σύμβουλος Μιχάλης Χασιώτης αλλά και ο team manager Γιάννης Ταγγίδης, ο οποίος φέτος θα είναι μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ, έχοντας εκλεγεί στο πόστο του Ειδικού Γραμματέα.

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, βοηθός του Θωμά Τούσα θα είναι ο βοηθός του Παναγιώτης Δάβρης, ο γυμναστής Γιάννης Τζουμάκης, ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Κώστας Γαβριηλίδης, ο οποίος είναι αθλητής του ΑΟΚ με δανεισμό σε ομάδα της Κύπρου και ο scouter Κώστας Ηλιάδης.

output_oHUOWA

Σημαντικότατη βεβαίως είναι φέτος η συμβολή του Χρυσού Χορηγού της ομάδας, Σίμου Γαβριηλίδη, ιδιοκτήτη της εταιρίας “Simparts” στη Βέροια ο οποίος βοήθησε σημαντικά στο να αγωνιστούν φέτος στον ΑΟΚ ο Γιώργος Γιαννουζάκος και ο Πέτρος Μάντσος αλλά και γενικότερα συμβάλει ενεργά στον σύλλογο με στόχο να ανέβει επίπεδο και να φύγει οριστικά από τα…αλώνια του τοπικού πρωταθλήματος.

Στο επίπεδο αυτό άλλωστε κινήθηκε και η ομιλία του Θωμά Τούσα στους αθλητές του ΑΟΚ, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα της τυπικής παρακολούθησης του προγράμματος προετοιμασίας, ώστε η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος σε όλα τα επίπεδα και στη συνέχεια ακολούθησε η επίσημη φωτογράφιση του ρόστερ, η οποία και θα παρουσιαστεί αναλυτικά μέσα από το επίσημο site του ΑΟΚ (aokverias.gr)

Οι 20 παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ είναι :

Βασίλης Γκανάς, G, 1984

Μάκης Ιωσηφίδης, G-F, 1979

Γιάννης Λέφας, SF, 1980

Γιώργος Γιαννουζάκος, PF, 1975

Πέτρος Μάντσος, PF, 1983

Κώστας Καπνάς, PG, 1995

Σταύρος Ουσουλτζόγλου, PG, 1995

Μάριος Τρομπούκης, G, 1992

Γιώργος Πάππου, F, 1985

Χάρης Χρυσάφης, G, 1984

Άγγελος Στεργιούλας, G, 2000

Παναγιώτης Στόιος, C, 1980

Γιάννης Αλευρίδης, PF, 2001

Κώστας Γκεκόπουλος, F, 1991

Τέλης Τσέος, G, 2000

Στράτος Χατζηχαρίσης, PF, 1994

Στέργιος Λάντσος, G, 2000

Μιχάλης Μπαρμπαρούσης, F, 2000

Δημήτρης Πιπερτζής, G, 1993

Πέτρους Ουζούνης, G, 1989

Οι προπονήσεις της ομάδας θα είναι καθημερινές εκτός Σ-Κ, ενώ σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στις αρχές του Σεπτέμβρη, σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή μέσω της Ομοσπονδίας.

δείτε τι δήλωσε στο SportsUp ο προπονητής του ΑΟΚ, Θωμάς Τούσας :

δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή “πρώτη” :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected