Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-2 (photos)


DSCN9953Δύο στα δύο στις φιλικές αναμετρήσεις για τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που χάρη σε δύο τέρματα του Γερμάνη, επικράτησε της ΑΕ Χαρίεσσας με 2-1.

Όλα τα…λεφτά ήταν το δεύτερο μέρος όταν και σημειώθηκαν όλα τα τέρματα τα οποία και προήλθαν από λάθος εκτιμήσεις των τερματοφυλάκων. Αντίθετα, στο πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε η δύναμη και οι δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες ήταν οι συγκινήσεις στις δύο εστίες.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη είχε ξεσπάσματα στην απόδοση της και φάνηκε αρκετά “σφιγμένη” από την προετοιμασία. Της έλειψε το καθαρό μυαλό στην επίθεση ενώ στο δεύτερο 45λεπτο είχε αρκετά αμυντικά προβλήματα, όταν και δέχτηκε τα δύο τέρματα από μακρινή απόσταση.

Μάλιστα, το πρώτο γκολ ήταν ιδιαίτερης…έμπνευσης από τον Γερμάνη (θα το δείτε αργότερα σε βίντεο του SportsUp), ο οποίος αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιοβάνη.

13866611_711066849033090_147466251_n

Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σούταρε περίπου από το ίδιο σημείο, η μπάλα δεν είχε την ίδια δύναμη και φάνηκε να μπορεί να απομακρυνθεί, ωστόσο πέρασε κάτω από το σώμα του Γιοβάνη και κατέληξε στα δίχτυα.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Καρασαρίδης (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άπαντες έχουν πέσει…πάνω του να τον πείσουν να γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους), εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μελτζανίδης.

δείτε φωτορεπορτάζ :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected