Χωρίς τίτλοΕυρεία φιλική εντός έδρας νίκη επί του Ορφέα Ξάνθης με 4-1 πέτυχε η Δόξα Προσκυνητών, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων που θα αγωνιστούν μαζί και στο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr, αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τη Δόξα Προσκυνητών σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ για τον Ορφέα Ξάνθης αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά το 3-0 από την Καβάλα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Δόξα Προσκυνητών ήταν ο Βάσκος, ο οποίος σε δεκατρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο (από το 20΄ έως το 33΄) πέτυχε τρία τέρματα, κάνοντας χατ-τρικ.

Το τέταρτο τέρμα για τη Δόξα πέτυχε ο Ανυφαντάκης, ενώ για τον Ορφέα Ξάνθης σκόραρε ο Καραγκιόζης.

Συνθέσεις

Δόξα Προσκυνητών : Αγγελόπουλος, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Λειβαδιώτης, Κίτσος, Τρίχας, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ, Βάσκος. Αωνίστηκαν και οι Γιανννακιτζίδης, Θωμάς, Περτσάς, Κελεσίδης, Μόσχος, Νουγκζαρης, Χαμζά Εμρέ, Ανυφαντάκης, Δραγανίδης, Ιωαννίδης, Βάσκος, Κλής, Σερίφης.

Ορφέας Ξάνθης : Ρούφος, Καραγκιόζης Β., Χακή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μόσχος, Τανζού, Μελισσόπουλος, Καραγκιόζης Γ., Ξαντινίδης. Αγωνίστηκαν και οι Αθανασίου, Δασκαλάκης, Κούτρας, Κωτίδης, Οκάν, Χαραλαμπίδης