Football League - Super League 1

Ξάνθη – Αιγινιακός 1-1 (photos)

Χωρίς τίτλοΠολύ καλός ο Αιγινιακός στην Ξάνθη, αδικείται από το ισόπαλο 1-1 αφού ήταν καλύτερος απο τους γηπεδούχους, είχε την κυκλοφορία της μπάλας με το μέρος του και το δίκαιο θα ήταν να πάρει την άτυπη νίκη στο φιλικό με την ομάδα της Θράκης.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη είχε σωστούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο και κινδύνεψε ελάχιστες στιγμές από τους γηπεδούχους που μπορεί να αγωνίζονται μια κατηγορία πιο επάνω στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας, αλλά αγωνιστικά η ομάδα της Πιερίας έδειξε πολύ πιο επικίνδυνη και καλοδουλεμένη στις αγωνιστικές της κατευθύνσεις.

Ένα αμυντικό λάθος μόλις στο 3ο λεπτό έδωσε το δικαίωμα στον Ράνο να βάλει την Ξάνθη οδηγό στο σκορ, αλλά αυτό δε διήρκεσε για πολύ αφού ο Γκατζολάρι στο 29΄έφερε το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Από εκεί και πέρα ο Αιγινιακός ήταν η ομάδα που πίεσε για να πάρει τη νίκη η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ για να μείνει τελικά αυτό το 1-1 στην φιλική συνάντηση του Xanthi FC Arena.

Να σημειωθεί ότι άφησε άριστες εντυπώσεις ο Μουκίδης που χρησιμοποιήθηκε για περίπου 30΄λεπτά από τον Περικλή Αμανατίδη και αν όλα κυλήσουν κανονικά με τα εργομετρικά του την Δευτέρα, θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Αιγινιακό.

Συνθέσεις

Xanthi FC (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Κολλαράς (53’ Ορφανίδης Λ.), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ορφανίδης Π., Βασιλακάκης, Νιέτο (58’ Μελιόπουλος), Μελισσόπουλος, Κώστας, Ράνος.

Αιγινιακός (Αμανατίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Μουτσαφτσκίβσκι, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Φασίδης, Ζγκούρι, Γκατζολάρι. Έπαιξαν και οι: Πασαλίδης, Καρακώστας, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Κυζιρίδης, Ρενεέλοφ, Παντεκίδης, Μουκίδης, Ποσίνκοβιτς.

περισσότερες φωτογραφίες στο xanthifc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected