Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Κουλιμπαλί στον Πλατανιά

stathisΟ Γιάννης Στάθης είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Πλατανιά. Ο 29χρονος δεξιός μπακ είναι στα Χανιά και την Παρασκευή (2/9) θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Πλατανιάς πούλησε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό και υποχρεώθηκε να ψάξει για τον αντικατάστατη του. Σύμφωνα με το sport24, ο “εκλεκτός” βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Στάθη (δεξιά στη φωτ.). Ο 29χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται στα Χανιά και την Παρασκευή (2/9) θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Αθηναίος ακραίος αμυντικός προέρχεται από γεμάτη χρονιά στον Λεβαδειακό, στον οποίο κατέγραψε 27 συμμετοχές. Μάλιστα στις αρχές του καλοκαιριού βρέθηκε κοντά στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η μεταγραφή του οδηγήθηκε σε “ναυάγιο”.

Ο Στάθης (είναι γεννημένος στις 20/5/1987), που μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό και ΟΦΗ. Ο Πλατανιάς είχε κάνει κρούση στον Γιάννη Σκόνδρα του ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected