Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Θύελλα Σταυρού 0-2

 

cats3

Ανοιχτό παιχνίδι και όμορφο θέαμα από τις δύο ομάδες στο σημερινό πρώτο παιχνίδι της σεζόν 2016/2017.

ΠΑΟΚ Κουλούρας και Θύελλα Σταυρού, αντίπαλοι και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2, αναμετρήθηκαν σήμερα για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με νικήτρια την ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου.

Οι “πράσινοι”, σαφώς πιο έμπειροι, κατάφεραν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα με πολύ ταχύτητα στο παιχνίδι της αλλά και τακτική προσήλωση, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνονται στις προπονήσεις. Ωστόσο, λείπει η εμπειρία για τέτοιου είδους παιχνίδια και ενδεικτικό είναι πως παρά το γεγονός πως βγήκαν αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Χαρίση, τα τελειώματα δεν είχαν την απαιτούμενη προσοχή ώστε να μπορέσει ο “δικέφαλος” να αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Το γρήγορο τέρμα του Γιώργου Κατσαπελίδη (2′) άλλαξε από πολύ νωρίς το στάτους και έδωσε σαφές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι “ασπρόμαυροι” αναγκάστηκαν από την αρχή να βγουν μπροστά για να σκοράρουν κι αυτό δημιούργησε ρήγματα στα μετόπισθεν και στο 32′ ήταν η σειρά του Αντώνη Καραβασίλη να φτάσει στο γκολ και να βάλει ακόμη περισσότερα εμπόδια για να αλλάξει η μοίρα του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο, καθώς ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, πίεσε για ένα γκολ και θα μπορούσε να το πετύχει τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις κυρίως με τον δαιμόνιο Πανταζή.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 18/9 στην πρεμιέρα της Α2 με τον Μακεδονικό Πλατάνου ενώ η Θύελλα Σταυρού θα μεταβεί στο Παλαιοχώρι για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Άρη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιάντσης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις 

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Δημητρακόπουλος, Τζήμας (80′ Λιολιόπουλος), Χαραλαμπίδης, Περτσιούνης, Ποζιάδης, Φουρκιώτης, Λαφτσίδης (51′ Σκουμπόπουλος), Σακαλής, Πανταζής, Καρύδας, Θυμιόπουλος (46′ Μπακαλίδης)

Θύελλα Σταυρού : Χαρίσης, Κούνιος (60′ Ριστέμογλου), Καραβασίλης, Τσορακλίδης (84′ Μάρτος), Νεστορόπουλος, Σταυρίδης, Μυλωνάς Α., Ισλάμι, Κατσιγιαννόπουλος (46′ Δεμερτζίδης), Γκριτζαλιώτης, Κατσαπελίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected