Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας 2-2, 4-2 πεν (photos)

P9040031Με ένα εντυπωσιακό παιχνίδι άνοιξε η αυλαία για ΑΕΠ Βέροιας και Ολυμπιακό Νάουσας στη σεζόν 2016/2017.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας, σε ένα ματς που τα είχε όλα : πάθος, δύναμη, σασπένς και εντυπωσιακές φάσεις που καθήλωσαν τους 100 περίπου θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ράχης.

Η ΑΕΠ Βέροιας πήρε τελικά την πρόκριση στη 2η φάση του θεσμού μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και συγκεκριμένα με σκορ 4-2.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ έληξε ισόπαλο 1-1, όπως ισόπαλη ολοκληρώθηκε και η ημίωρη παράταση αλλά με ένα ακόμη τέρμα εκατέρωθεν. Μάλιστα, η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό ήρθε στα…χασομέρια της παράτασης, με τέρμα που σημείωσε ο Γαλανός.

Το πιο γρήγορο γκολ της φετινής σεζόν όμως σημειώθηκε στο ματς της Ραχιάς και συγκεκριμένα λίγο πριν τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού για την ομάδα της ΑΕΠ, με σκόρερ τον Καφετζή.

Στη συνέχεια και παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, το ρευστό 1-0 διατηρήθηκε μέχρι και το 76’ όταν ο Ολυμπιακός Νάουσας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Ιτσκάρα, τέρμα που οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση.

Εκεί οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι από νωρίς το προβάδισμα με τον Καλλίνη, που “έγραψε” το 2-1 και ενώ φαινόταν πως η ΑΕΠ βρισκόταν κοντά στην πρόκριση, στο 120+2’ ο Γαλανός έφερε το ματς στα ίσια μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, εκεί που το συγκρότημα του Γιώργο Δασκαλάκη αστόχησε δύο φορές και η πρόκριση τελικά έγειρε προς την πλευρά των “κιτρινομπλέ” οι οποίοι το πανηγύρισαν δεόντως!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Καμπάς, Κιατικίδης, Τσιμόπουλος (46’ Καλλίνης), Χόνι, Θεοδωρίδης, Πουλιόπουλος, Καφετζής (46’ Σακελλαρίου), Παναγιωτίδης, Ευθυμιάδης, Κωστογλίδης, Πετράκης (65’ Κουτσιώνης)

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μήτσικας, Τσέλιος Κ. (46’ Μάινος), Τούσιας, Κότελης, Ιτσκάρας, Παπαλεξίου Ν., Παπαλεξίου Μ. (55’ Κωνσταντινίδης), Τσέλιος Α., Σαρακατσιάνος (65’ Καλαϊτζίδης), Γαλανός.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected