Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο αγιασμός της ΑΕ Χαρίεσσας ενόψει της έναρξης της σεζόν (photos)

20160908_183042_resizedΠραγματοποιήθηκε σήμερα (8/9) λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης ενόψει της πρεμιέρας της Α1 Ερασιτεχνικής, ο καθιερωμένος αγιασμός για τη σεζόν 2016/2017.

Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν μπροστά από το χώρο των αποδυτηρίων και πήραν την ευλογία του Θεού, για μια ακόμη δύσκολη και κοπιαστική χρονιά, με πολλά όμως όνειρα και φιλοδοξίες.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕ Χαρίεσσας θα μεταβεί το Σάββατο στην Αλεξάνδρεια για να αντιμετωπίσει την τοπική και ιδιαίτερα ενισχυμένη ΑΕΑ, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής.

δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγιασμό :

Eυχαριστήριο για τον Παναγιώτη Χαραλαμπίδη και τις εταιρίες “Doctor Wash” και “Metal Experts”

Η στήριξη της εταιρίας «Metal Experts» και του πλυντηρίου αυτοκινήτων και γεωργικών οχημάτων «Doctor Wash» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι δεδομένη και μακροχρόνια!

Έτσι και φέτος, ο Παναγιώτης Χαραλαμπίδης, ιδιοκτήτης των εν λόγω επιχειρήσεων στην Επισκοπή Νάουσας, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση της ΑΕ Χαρίεσσας, προσφέροντας αντιανεμικά προπόνησης στο αγωνιστικό τμήμα των «κιτρινόμαυρων».

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί θερμά τον ίδιο για τη χορηγία του αθλητικού υλικού.

Αναλυτικά :

«Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας ευχαριστούν θερμά τον Παναγιώτη Χαραλαμπίδη, ιδιοκτήτη των επιχειρήσεων Metal Experts και Doctor Wash στην Επισκοπή Νάουσας, για την προσφορά των αντιανεμικών προπόνησης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Τέτοιες κινήσεις αξίζουν προβολής και δημοσιότητας, ευχόμαστε καλές δουλειές και επιχειρηματική ανέλιξη στο μέλλον».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected